Wilt u graag bepaalde afvalcontainers huren? Voor een lang termijn van vele maanden zo niet jaren? Of voor een kort project, bijvoorbeeld omdat u als bouwbedrijf afvalcontainers huren wilt voor een sloopklus? Supermarkten willen doorgaans niet één afvalcontainer huren, maar meerdere zodat ze hun afval goed kunnen scheiden. Gelukkig zien wij van bedrijfafval.nl dat steeds meer bedrijven overstappen op deze veel duurzamere wijze van afvalscheiding. Laat het vervolgens maar aan ons over om uw afval op een juiste en duurzame manier te verwerken. Recycling staat bij Bedrijfsafval namelijk hoog in het vaandel en zo zou het bij iedere particulier en bedrijf moeten zijn. Het gaat niet zo goed met de Aarde. De planeet warmt erg snel op en we raken door heel wat natuurlijke bronnen heen. We meten de uitstoot beperken en producten hergebruiken. En daarom kan het afvalcontainers huren bij ons al snel zijn vruchten afwerpen. Dit zijn kunststoffen containers van hoge kwaliteit die wel tegen een stootje kunnen. Omdat ze goed af te dichten zijn zult u ook geen last krijgen van stankoverlast. En dat is wel zo prettig als uw bedrijf organisch afval genereert. Meestal biedt de gemeente een kliko aan. Maar als uw bedrijf groeit dan is eentje vaak niet genoeg meer. Klagen helpt meestal niet, afvalcontainers huren bij ons daarentegen wel. Wist u trouwens dat bij het afvalcontainer huren de breng- en afhaalkosten geheel gratis zijn? En dat menen we voor iedere gemeente. Dus waar u dan ook mag werken in Nederland, u kunt te allen tijde afvalcontainers huren bij ons ongeacht de duur of grootte van het project en ongeacht het type afval!

Voor korte of lange termijn afvalcontainers huren?

Voordat u afvalcontainers huren gaat hebt u nog heel wat keuzes te maken. Want is het daadwerkelijk nodig om nog een kliko te huren? Wellicht dat u genoeg ruimte hebt in uw restafvalbak. Maar hoe zit het met papier- en kartonafval? Scheidt u dit überhaupt wel? Of verwerkt u erg veel glas, swill, plastics of vertrouwelijke documenten die u door de shredder hebt gehaald? Hier zijn afzonderlijke kleurrijke containers voor te huren via onze website. U wilt immers niet dat resten vertrouwelijke documenten tussen glaswerk, puinafval of groenafval terechtkomt. Het komt de duurzaamheid daarnaast ook helemaal niet ten goede. Want vele afvalverwerkingsbedrijven kunnen tegenwoordig vrijwel alle afvalstoffen hergebruiken, inclusief glas, plastics en karton. Hebt u de rekenhulp al geprobeerd en wilt u graag afvalcontainers huren?

  • Klim in de pen en vul het contactformulier op de website in,
  • Ook kunt u een e-mail naar ons sturen,
  • Hebt u liever een medewerker aan de lijn zodat u de verhuur direct kunt beklinken? In dat geval kunt u ons het beste tijdens kantooruren even opbellen.
  • Ten slotte kunt u tevens tijdens kantooruren een medewerker aanspreken met behulp van de ingebouwde chatfunctie.

U kunt online een eigen prijsberekening maken

Afvalcontainers huren is erg eenvoudig gemaakt vanwege de rekenhulp. Klik op het type container dat u nodig hebt. Laat daarnaast niet alleen op het type afval maar ook op de grootte, dus de inhoud, van de afvalcontainer. Het huren kunt u altijd verlengen of inkorten maar het is wel zo prettig als u direct de juiste grootte kiest. Wij kunnen u daar vrijblijvend over informeren maar u kunt ook zelf deze schatting maken. Kies daarnaast voor regelmaat van legen. Bijvoorbeeld eens in de maand of 2 keer per maand. U ziet vervolgens direct wat de maandelijkse prijs is. Gaat u daar akkoord mee? Dan kunt u het huren afronden zodat we binnenkort de afvalbak bij u komen brengen.