Zoekt u een bedrijf voor al uw bestemmingen qua transport? Dan bent u bij ons, Rugo.nl, aan het goede adres. Voor de bestemmingen qua transport kunt u eens op onze speciale pagina op onze site kijken want daar vindt u alle locaties waar we probleemloos al uw karrevrachten transport naar toe verschepen. Natuurlijk niet letterlijk want wij werken uiteraard met vrachtwagens. De bestemmingen qua transport liegen er dan ook niet om want we mogen wel vol trots stellen dat we door geheel Europa reizen. Zijn uw bestemmingen qua transport gelegen in Nederland zelf? Of net over de grens? Of gaat het hier om bestemmingen qua transport in het oosten van Europa? Ons maakt het echt helemaal niets uit. Bij ons werken enkel gerenommeerde en ervaren truckers die met het grootste gemak naar de andere kant van dit continent reizen, de bestemmingen qua transport kunt u dan ook bij ons opgeven, u zult in ieder geval zien dat de bestemmingen qua transport op onze website waarschijnlijk ook die van u bedekken. Is dat wat u nodig hebt en wilt u graag dat al uw producten op een snelle en veilige manier bezorgd worden aan de andere kant van Europa? Kiest u dan voor Rugo. Wij zijn van alle markten thuis en we zijn tevens erg goedkoop. Dar maakt het ongetwijfeld al helemaal de moeite waard om met ons in zee te gaan want u wilt uiteraard niet een dief van uw eigen portemonnee zijn. Dat is iets dat u te allen tijde dient te voorkomen dus neemt u snel een kijkje op onze website en als u vervolgens nog met prangende vragen zit, bijvoorbeeld over de bestemmingen qua transport of de kosten van het transport, dan kunt u natuurlijk meteen met ons contact opnemen. Onze klantenservice staat voor u klaar en u kunt ze bij wijze van spreke midden in de nacht wakkerbellen. U vindt trouwens bij de lijst van bestemmingen qua transport ook de transitietijden. Die tijden liegen er niet om en u ziet dat buiten Kazachstan om, we vrijwel overal binnen een week op ede plaats van bestemming zijn. Kazachstan is dan ook al in Azië maar ook daar zijn we binnen twee weken, dat beloven we u.

Voor al uw bestemmingen, transport Rugo staat voor u klaar

De bestemmingen qua transport liegen er aldus niet om en daar zijn we erg trots op. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met de meest moderne GPS-systemen dus verdwalen is bij ons uitgesloten. Onze chauffeurs zitten over het algemeen al jaren in het vak en kennen de fijne kneepjes hiervan. Dat maakt het werk voor hen dan ook tot een peulenschil en als er geen pech onderweg is, of oponthoud door omleidingen, wegwerkzaamheden en files, dan kunnen we u wel beloven dat we als snel aankomen op deze bestemmingen. Transport zit dan ook in ons bloed en u hebt bij ons de keuze uit een waslijst aan bestemmingen qua transport. Deze bestemmingen qua transport hebben we dan ook niet voor niets gekozen want we weten dat export een belangrijke factor is voor de Nederlandse economie. Daar willen we u dan ook graag een handje bij hepen. Ziet u dit allemaal wel zitten, dan staat niets u meer in de weg om de bestemmingen qua transport op te geven. Grote kans dat we dan al snel met een offerte bij u aankomen. Wilt u toch nog graag wat meer feitjes op een rijtje zien? Kijkt u dan naar het volgende lijstje, daarmee hopen we u te overtuigen dat het meer dan de moeite waard is om met ons samen te gaan werken:

  • We zijn gespecialiseerd in Noord, Oost en Centraal Europa maar ook reizen we af naar Groot-Brittannië.
  • We beschikken over 23 Charters
  • Transport en Logistiek regelen we voor u in een handomdraai. Komt u maar door met de bestemmingen qua transport.
  • Zendingen zijn eenvoudig te volgen via mobiel zodat u zeker weet dat het op de plek van bestemming zal komen, zonder enige kleerscheuren.
  • ADR-uitrusting op alle vrachtwagens
  • TIR-carnet ter beschikking mocht u gevaarlijke stoffen met ons mee willen sturen.
  • Goede communicatie en service, want bij ons is de klant de koning.

We reizen door heel Europa met het grootste gemak

Uw wensen staan bij ons centraal en we willen graag dat u ons vertrouwt. Kijkt u daarom rustig even de kat uit de boom, daar doen we echt niet moeilijk over. De bestemmingen qua transport liegen er niet om dus de kans is groot dat ook uw gewenste locatie er tussen zit. Is dit toch niet het geval, dan kan het zijn dat dit toch wel mogelijk is. Daarom kunt u in dat geval het beste even met ons contact opnemen. Op de site rugo.nl vindt u uiteraard diverse manieren om ons te bereiken. Ga dan ook niet bij de pakken neerzitten maar het vraag het ons gerust even. We praten graag met u over al deze mogelijkheden. Wilt u eerst weten wat deze bestemmingen qua transport gaan kosten? Hoe verder weg, des te duurder het natuurlijk wordt. Dit verloopt wel evenredig aan de reiskosten en brandstofkosten. U krijgt daarom altijd eerst een open en eerlijke offerte van ons. Pas als u daarmee akkoord bent gegaan, komen we uw vracht ophalen en zullen we het spoedig op de plek van bestemming bezorgen. Dus e-mail, bel of kom eens langs in Denekamp. We zien u graag!