Wilt u graag uw BKR verwijderen maar hebt u daar wel enige hulp bij nodig? Geef dan uw codering aan ons dor. Vertel ons wat uw huidige schuld is en wanneer u denkt dat u het kunt afbetalen. Of sterker nog: misschien hebt u de schuld allang afbetaald maar kunt u nu niet een hypotheek afsluiten als u een huis wilt kopen. Simpelweg door het feit dat men vergeten is om de BKR te verwijderen bij uw naam. Dergelijke zaken komen helaas vaker voor dan u denkt en kunnen u als particulier maar ook als bedrijf in een lastig pakket doen belanden. Wist u dat deze instelling niet door de overheid is gestart maar door banken? Dat komt omdat banken natuurlijk de grootste kredietverstrekkers zijn en wettelijke verplicht zijn om alle verstrekkingen te vermelden. Men heeft vrije inzicht zodat u bijvoorbeeld niet bij een andere bank ook een grote lening kunt afsluiten. Het is dus zeker nuttig, al was het enkel om u in bescherming te nemen. Blijft u echter onterecht met dit predicaat rondlopen, dan kan het wel ernstige gevolgen hebben voor u als persoon. Een BKR verwijderen zou daarom automatisch moeten gebeuren net als een codering van A3 naar A2 of misschien wel A1. Dat betekent dat u de schulden bijna hebt afbetaald. Mocht dit niet gebeuren dan komt u al snel in een papieren rompslomp terecht. Het blijkt maar weer dat Nederland een bureaucratisch land is. Het is dan de hoogste tijd om eens op dynamietnederland.nl te kijken want we willen dit probleem graag voor u oplossen.

Laat snel die onterechte BKR verwijderen

U zit al in de schulden dus we willen u geen dure rekening geven. Dat zal dan ook zeker niet nodig zijn omdat het BKR verwijderen een goedkope klus is als u met ons in zee gaat. Geen project is voor ons te moeilijk dus daag ons vooral eens uit en geef aan wat er precies voor u gedaan moet worden.

  • Wilt u bijvoorbeeld doorgeven dat u uw studieschuld hebt afbetaald?
  • Hebt u zelfs uw hypotheek afbetaald
  • Of gaat het om een veel kleinere afbetaling dan wel lening? We denken aan de lening om uw keuken te verbouwen of de lening die u afsluit als u een nieuw mobiel abonnement afsluit. U krijgt zogenaamd een smartphone van de provider. Maar houdt er dan wel rekening mee dat die telefoon niet gratis is. Die betaalt u namelijk de komende 2 jaren af.

Het is tegenwoordig zelfs zo geregeld dat er een melding naar het register gaat als u een telefoontje hebt gekocht. Het BKR verwijderen zal daarom harder nodig kunnen zijn dan u ooit voor mogelijk hebt gehouden. Het is geen slecht idee om onze website daarom even te bookmarken. Het BKR verwijderen is voor ons namelijk een peulenschil.

Wij zijn in het gelijkgesteld door de minister

De minister heeft onlangs besloten dat het BKR verwijderen is toegestaan als kredietverstrekkers nalatig zijn geweest, een grove fout in bijvoorbeeld hun administratie hebben gemaakt of als ze de belangen van de consument niet goed hebben afgewogen. Hebt u het idee dat dit ook wel eens voor u geldt? Maar hebt u geen flauw idee hoe u de BKR moet verwijderen? Geef dit dan eens aan ons door. We staan telefonisch en per e-mail voor u klaar en via de website kunt u zowel een contactformulier als een aanvraagformulier invullen. Schroom dus niet langer maar klim in de pen zodat u straks een huis kunt kopen of een verbouwing kunt betalen omdat u weer een lening mag afsluiten!