Wilt u uw huis opfleuren met mooie planten? Dat is een heel erg goed idee. Want planten in uw huis plaatsen, betekent een echte toevoeging op uw inrichting. Planten zorgen voor een natuurlijk uitstraling en mensen die planten in een huis hebben staan, leven ook gezonder. Het klimaat in uw kamer wordt gezonder naarmate er meer groen is. Planten zorgen namelijk voor extra zuurstof en verrijken zo uw huis met gezonde lucht. Natuurlijk is het belangrijk om voor de goede planten te kiezen die passen bij uw interieur, maar dat geldt evengoed voor de bloempotten waar u uit kiest. Als u bij Home Meets Nature planten koopt, dan koopt u ook meteen de mooiste bloempotten die passen bij uw plant. Allereerst is het belangrijk dat wanneer u bloempotten koopt, deze bloempotten ook de goede maat hebben voor de plant die er in moet komen. Er is niets zo slecht voor planten als te kleine bloempotten. Planten moeten namelijk voldoende ruimte hebben om te groeien en tot wasdom te komen. Op het moment dan planten in te kleine bloempotten staan, kunnen de wortels niet ver genoeg groeien en daardoor raken deze bekneld. U kunt het vergelijken met een kind dat uit zijn schoenen groeit. Op het moment dat een kind uit zijn schoenen groeit, moeten er andere grotere schoenen worden gekocht zodat de voetjes van het kind op een gezonde manier verder kunnen groeien. Als het kind te kleine schoenen blijft dragen, dan zal dat desastreuze gevolgen hebben voor de ontwikkeling van de groei en de vorm van de voeten. Uiteindelijk zullen de voeten vergroeien of afsterven. Dat geldt ook voor planten die worden gepot in verkeerde, te kleine bloempotten. Het is daarom zaak dat u kiest voor de bloempotten waarin de plant kan groeien en de plant kan worden die u kocht. Wij verkopen bij Home Meets Nature planten in tal van soorten en maten. Een aantal van de mogelijkheden voor bloempotten zijn:

  • potten van keramiek met opdruk
  • potten met patronen of schelpen
  • potten in effen fleuren
  • zwarte potten
  • kunststof potten

Bloempotten voor iedere plant

Bloempotten vindt u bij Home Meets Nature voor iedere plant die u koopt. Omdat de pot van de plant minstens zo belangrijk is als de verzorging, willen wij u de mogelijkheid bieden om hier alle benodigdheden aan te schaffen voor de plant die nodig zijn om de plant een goed en gezond leven te bieden. De eerste vraag die wij u zullen stellen op het moment dat u bij ons een van onze mooie planten koopt is: ‘hoe ziet uw woning eruit en kunnen wij spreken van een lichte of donkere woning?’ Er zijn planten die goed kunnen leven in een donkere woning, maar er zijn ook planten die echt voldoende licht nodig hebben. Het is belangrijk dat u dan ook kiest voor planten die passen bij de situatie. Niet iedereen is even flexibel met de verzorging. Natuurlijk kunt u altijd zorgen dat wanneer u een aantal dagen weg bent, dat een buurman of buurvrouw uw plant water geeft, maar het is ook wel belangrijk dat wanneer u echt veel weg bent, u daar realistisch in bent. U kunt als u advies wilt over de planten en bloempotten die het beste passen in uw interieur en bij uw situatie, het beste eerlijk en duidelijk zijn. Op die manier kunnen wij u namelijk het beste advies geven voor een plant die helemaal past bij hoe u woont en leeft. Ten slotte willen we allemaal hetzelfde; dat u planten en bloempotten in huis haalt die lang mee zullen gaan en die uw huis sfeer geven.

Handgemaakte potten

Zoals vermeld verkopen wij potten voor de planten in verschillende soorten en maten. Als u een strakke inrichting heeft, dan kunt u kiezen voor een pot die past bij deze stijl. Misschien past een kunststof pot in een effen fleur dan goed bij u. Als u op zoek bent naar een meer speelse uitstraling, dan kunt u ook kiezen voor keramiek. Keramiek heeft een natuurlijke uitstraling die ook erg speels is. Er zijn tal van mogelijkheden en als u graag wilt weten hoe onze potten er precies uitzien, kijk dan online naar alle mogelijkheden en kies voor de pot die u het mooiste vindt. U kunt er op rekenen dat wanneer u een mooie plant aanschaft bij Home Meets Nature deze, inclusief pot, op het adres dat u aangeeft wordt bezorgd. Een goede levering van de plant is zeer belangrijk. Het vervoeren van planten kan soms namelijk best wel slecht zijn voor de plant. Weet u nog dat u vroeger naar de tuincentra ging en dat u dan zware planten in uw auto probeerde te proppen met alle gevolgen van dien? Dat voorkomen wij bij Home Meets Nature door de planten die u bij ons aanschaft onder optimale omstandigheden te vervoeren zodat de plant uitgerust en helemaal in tact bij u aankomt. Hij zal de plek innemen die u voor hem reserveerde en uw huis die natuurlijk uitstraling geven waar u naar op zoek was. Voor potten met schelpen die hand zijn gemaakt kunt u tevens terecht bij Home Meets Nature. Deze potten zijn uniek en allemaal verschillend. Kortom; bij Home Meets Nature bent u helemaal op het juiste adres als u uw huis wilt verrijken met de mooiste planten in de mooiste en meest geschikte bloempotten.