Stel dat uw pc kapot gaat. U moet er natuurlijk niet aan denken maar het zal zeker op de lange termijn kunnen gebeuren. Wat u dan moet doen is snel een computer reparatie in Den Haag laten uitvoeren door nterra.nl. Weliswaar is het handig dat u in de buurt van deze stad woont. Mocht dit niet het geval zijn en u wilt toch graag gebruik maken van onze services, dan kunt u altijd nog contact opnemen via de telefoon, e-mail of chat. Wellicht kunnen we u van een afstandje helpen met uw computer reparatie. In Den haag vindt u onze vestiging waar u van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom bent. Schroom niet te lang want het is verstandig om snel een computer reparatie in Den Haag uit te voeren als er iets aan mankeert. Des te langer u wacht ,des te groter de kans dat de schade toeneemt. Als een harde schijf bijvoorbeeld begint te haperen, dan is uw HD soms wel en soms niet te lezen. Dat betekent dat wij tijdig al uw belangrijke gegevens van de harde schijf kunnen halen en op een andere schijf kunnen zetten. Uw computer kan worden gered en er kan een nieuwe HD in worden geplaatst. Misschien zijn er geheel andere problemen zoals softwareproblemen omdat u geen werkende virusscanner op uw pc hebt geïnstalleerd. Een virus kan grote schade aanrichten aan programma’s, bestanden en zelfs het hele besturingssysteem. Wederom: als u een dergelijk probleem hebt en u wacht te lang met de computer reparatie in Den Haag door nTERRA, dan kan het ernstige gevolgen hebben, niet in de laatste plaats voor uw portemonnee.

Wacht niet te lang met uw computer reparatie. Bel Den Haag snel op!

U bent waarschijnlijk door de jaren heen gehecht geraakt aan uw pc. Het is dan ook niet zo vreemd dat u liever uw pc wilt redden, dan een nieuwe te kopen. Natuurlijk zijn er ook budgettaire redenen waarom u liever uw computer reparatie in Den Haag laat uitvoeren dan een gloednieuwe pc te hoeven kopen. Naast de computer reparatie in Den Haag kunnen we diverse problemen verhelpen en ervoor zorgen dat uw pc nog jaren mee kan:

  • Zo kunnen we upgrades uitvoeren. Bijvoorbeeld door een verbeterd besturingssysteem te installeren. Denk aan een update van Windows. Maar dat geldt niet alleen voor software. Een snellere videokaart gecombineerd met een uitbreiding van uw virtuele geheugen zorgt voor een snellere pc met meer denkkracht.
  • Natuurlijk kunnen we tijdens de computer reparatie in Den Haag de bron van het probleem aanpakken zoal het verwijderen van een virus of Trojaans paard.
  • Is uw beeldscherm kapot? Of werkt uw printer of scanner niet meer? Dergelijk randapparatuur kunt u ook inbrengen zodat we het aan een grondige inspectie kunnen onderwerpen.

We kunnen ook bij u langskomen als u dat beter uitkomt

Bent u slecht ter been? Of hebt u geen tijd om uw computer ter reparatie naar Den Haag te brengen? Misschien hebt u niet het juiste vervoer. Hoe dan ook, wij beschikken niet alleen over een binnendienst maar ook over een buitendienst. Maakt u via de website even een afspraak en dan staan we op de afgesproken dag bij u voor de deur. Kleine tot middelgrote reparaties van pc’s, laptops en randapparatuur kunnen we ter plekke aan. En anders nemen we het apparaat mee naar de werkplaats. Reken er maar op dat u zeker binnen 2 werkdagen uw machine weer kunt gebruiken. Daarnaast kunnen we u helpen met andere randzaken zoals het verbinden van de modem met de router en het versterken van uw wifi-verbinding in uw huis! lees meer..