whitecanvas - Reputatie managementAls ondernemer of professional weet hoe u belangrijk het is om een goede online aanwezigheid te hebben. U kunt hier zelf voor zorgen door een complete website te hebben en eventueel samenwerkingen aan te gaan met andere websites. Er is natuurlijk ruim de mogelijkheid om gebruik te maken van social media en ga zo maar door. Toch kan het, ondanks de vele moeite die u erin steekt, gebeuren dat u een slechte online reputatie heeft of opbouwt. Dit kan per gebeuren door bijvoorbeeld iets dat offline gebeurd is, maar wat online ook een staartje heeft gekregen of misschien heeft u een fout gemaakt online. Doordat ieder bedrijf zijn eigen website en social media zit en soms zelfs beheert, zit een ongeluk in een klein hoekje. Het kan dus zomaar gebeuren dat wanneer mensen uw bedrijfsnaam googlen, ze onder andere negatieve kritiek vinden en dat wilt u natuurlijk niet, Gelukkig kunt u daar iets tegen doen. Met de reputatie management van White Canvas, kunt u alle negatieve feedback die online over u of uw bedrijf te vinden Is,  laten verwijderen. Bij Canvas White werken ze met:

  • Professionals
  • Executives
  • Bedrijven

Valt u onder een van deze categorieën? Dan bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres. Bent u dus niet tevreden met negatieve zoekresultaten die opduiken wanneer men uw bedrijf googelt? Neem dan vandaag nog contact op met Canvas White.

Meer informatie over reputatie management

Er zijn drie pakketten waar je uit kunt kiezen wanneer u aan de slag gaat met Canvas White. Bent u serieus over uw bedrijf en wilt u voorkomen dat er online negatieve feedback over u terechtkomt? Neem dan The Fox pakket. Hierin vindt u alles wat u nodig heeft om uw goede online reputatie te behouden. De reputatie management van White Canvas houdt dus meer in dan alleen maar het oplossen van problemen nadat deze al ontstaan zijn. De mensen die bij dit bedrijf werken, snappen dat u koste wat het kost wilt voorkomen dat er negatieve zoekresultaten naar boven komen. Bij het reputatie management hoort een maandelijkse rapportage en natuurlijk een  persoonlijke adviseur. Hij of zij kan u alles vertellen over de juiste strategieën die u het beste online kunt voeren en samen met u zorgen zij ervoor dat uw reputatie management tip top in orde is. Hier heeft u dus zelf helemaal geen omkijken meer naar. Is het al te laat en zijn er al negatieve zoekresultaten te vinden wanneer men online uw bedrijfsnaam opzoekt? Kies dan voor een van de twee andere pakketten die White Canvas te bieden heeft. The Eagle en The Wolf zijn de pakketten die ervoor zullen zorgen dat uw online reputatie management weer helemaal op orde Is,  Met The Eagle kunnen er zwakke zoekresultaten verwijderd worden, The Wolf gaat nog een stap verder door ook de sterke zoekresultaten te verwijderen. Natuurlijk kunt u er met deze pakketten ook op rekenen dat er preventief aan de slag wordt gegaan. Voor de ondernemers die graag hun huidige zoekresultaten op willen schonen, zijn dit de beste pakketten om uit te kiezen.

De reputatie management toepassen

Het is heel eenvoudig om met White Canvas aan de slag te gaan om uw online reputatie management in gang te zetten. U neemt contact op met het bedrijf en u kunt dan een vrijblijvend gesprek met ze aangaan om te zien wat zij voor u kunnen betekenen. Afhankelijk van uw situatie zullen zij u een bepaald pakket aanraden en misschien heeft u hier zelf ook al een voorkeur voor. Het is belangrijk om helder voor ogen te hebben wat u wilt bereiken met de reputatie management.