Konica en Minolta waren twee Japanse fabrikanten die een aantal jaar geleden hebben besloten om te gaan fuseren. En dat is een hele wijze stap geweest, want de apparaten die door de gefuseerde fabrikant gemaakt worden op dit moment zijn van een uitstekend niveau.

  • Betrouwbaar
  • Gebruiksvriendelijk
  • Servicegericht

Neem bijvoorbeeld de konica minolta bizhub. De apparaten die onder deze serie vallen zijn van een zeer goede kwaliteit en zijn met name bij bedrijven zeer geliefd. Dit is ook niet zo vreemd, want de konica minolta bizhub heeft uiteenlopende functie samengebracht in een machine. Zo is het een printer, faxapparaat, scanner en kopieermachine ineen. Dit betekent niet alleen dat je als ondernemer maar een keer een investering hoeft te doen in plaats van meerdere apparaten te kopen, het bespaart je ook een hoop ruimte. Het hebben van een apparaat als de konica minolta bizhub is dus een stuk beter dan vier verschillende apparaten die allemaal tijd en ruimte innemen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de hoeveelheid geld die je extra kwijt bent als je vier losse apparaten koopt. De konica minolta bizhub brengt je dus uiteenlopende voordelen. Wil jij ook een van de apparaten in deze serie? Kijk dan op de website van JWS Alles voor Kantoor. Hier hebben ze verschillende versies waar je uit kunt kiezen en het is zeker de moeite waard om daar even een kijkje te nemen.

De gebruiksvriendelijkheid van de konica minolta bizhub

Geen enkele ondernemer zit erop te wachten om te moeten werken met een machine die niet gebruiksvriendelijk is. De fijne manier van werken met de konica minolta bizhub merk je al vanaf het moment dat je het apparaat uit de doos haalt en het gaat opzetten naar jouw voorkeuren. Natuurlijk zijn er verschillende versies die je kunt kopen en welke jij kiest hangt af van wat voor soort bedrijf je hebt en hoe jij denkt de konica minolta bizhub te gebruiken. Weet jij bijvoorbeeld zeker dat je nooit hoeft te faxen, dan is het natuurlijk niet nodig om dit op te nemen in het apparaat. Voor veel bedrijven zijn de functies zoals printen, scannen en kopiëren echter onmisbaar. Bijna ieder bedrijf doet dit op dagelijkse basis. Zelfs als je net je eigen bedrijf begonnen bent, is de kans groot dat je dit soort dingen regelmatig moet doen. Het is dan ook verstandig om vanaf het begin te investeren in een apparaat die dit allemaal voor je kan doen en waarvan je zeker weet dat deze jarenlang mee zal gaan.

Meer weten over de konica minolta bizhub

Het uitkiezen van een multifunctional is lastiger dan het lijkt. Er zijn verschillende opties waaruit je kunt kiezen en de verschillen lijken soms verwaarloosbaar. Toch maken deze kleine verschillen het tot hele andere apparaten. De ene konica minolta bizhub is dan ook zeker de ander niet. Heb jij weinig tot geen verstand van dit soort apparaten? Dan raden we je zeker aan om contact op te nemen met de medewerkers van de klantenservice van JWS. Zij hebben ruime ervaring en kennis op het gebied van konica minolta bizhub en zij kunnen je dus alles vertellen over de verschillende apparaten die je bij hen in de webshop kunt aanschaffen. Heb je ook andere spullen nodig voor op je kantoor? Dan kun je deze in een keer mee bestellen. Je hebt dan gelijk alles in huis voor je kantoor en kun je er de komende tijd weer tegenaan. Kies dus voor kwaliteit en bestel jouw konica minolta bizhub vandaag nog.