Toen wij in verwachting waren van ons eerste kindje, kwamen we op een gegeven moment terecht op de website van dreumes Enzo. Hier hebben ze allerlei leuke accessoires voor kinderkamers en ook voor babykamers.

  • Lampen
  • Posters
  • Speelgoed

Zoals het natuurlijk wel vaker gebeurt, waren wij lang niet de enige die op dit moment zwanger waren van ons eerste kindje. Het was dan ook zeker geen uitzondering dat we op kraamvisite gingen. En bij dreumes Enzo vind je allerlei hele schattige kraamcadeaus die je het liefst zelf nog zou willen houden. En ik moet ook eerlijk toegeven dat ik van sommige cadeaus inderdaad meer dan een exemplaar heb aangeschaft. Eentje voor als kraamcadeau en de ander om zelf te houden. De website van dreumes Enzo is daarnaast ook heel overzichtelijk ingedeeld. Of je wilt zoeken op soort kamer (babykamer of kinderkamer) of juist op thema of product, het is allemaal mogelijk. Het bestellen is uiteraard ook heel gemakkelijk, zeker als je de nodige ervaring hebt met het plaatsen van online bestellingen. En tegenwoordig heeft iedereen dat toch wel?

De prettige klantenservice van dreumes Enzo

Wat ik soms echt een gemis vind bij online winkels is het hebben van personeel die je om advies kan vragen. Zeker als je je eerste kindje verwacht, weet je soms gewoon niet waar je wel en niet op moet letten. Wat zijn nu dingen die je echt moet hebben en wat is misschien leuker om als extra optie te houden? De mogelijkheden zijn soms echt eindeloos. Dit sprak mij persoonlijk dan ook zeker aan bij dreumes Enzo. De medewerkers kennen het assortiment echt door en door en de medewerkers van de klantenservice zijn uiterst vriendelijk en zullen je altijd goed te woord staan. Ik heb me dan ook meerdere malen door hen laten adviseren. Zo heb ik op die manier een keer een kraamcadeau gekocht, maar ook heb ik me laten adviseren over wat nu een goede keuze was voor een lamp in de babykamer. Ik had geen idee wat nu wel en niet zou werken voor een baby, maar natuurlijk wisten de medewerkers van dreumes Enzo daar alles van. Het kwam dan ook als geen verrassing dat zij mij uitstekend konden helpen. Ieder product dat ik tot nu toe via deze website heb gekocht, is zeer goed in de smaak gevallen. Ik heb sommige producten zelfs in mijn eigen slaapkamer opgehangen! Zo vond ik een prachtige lamp en een hele schattige poster die perfect bij mijn eigen interieur pasten. Die mogelijkheid kon ik natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan.

De webshop van dreumes Enzo is zeker een aanrader

Ik weet dat er een heleboel winkels in Nederland zijn die dingen voor een baby- of kinderkamer verkopen, dus waarom zou je nu voor dreumes Enzo kiezen? Ten eerste vanwege het hele leuke assortiment en natuurlijk de deskundigheid van de medewerkers. Maar voor mij staat de kwaliteit van de producten die je via deze webshop kunt kopen helemaal bovenaan. Het is echt fantastisch om te zien hoeveel aandacht er besteed wordt bij dreumes Enzo om het juiste assortiment aan te bieden en er ook altijd voor te zorgen dat alle artikelen van een zeer goede kwaliteit zijn. Zeker met kinderen is dat toch wel heel erg belangrijk. Een product mag niet zomaar kapot gaan, want dit kan zeer gevaarlijk zijn. Het is dan ook voor iedere ouder belangrijk dat in ieder geval dit gedeelte in orde is. Ik neem liever genoegen met een product die net iets minder bij de rest van de kinderkamer past dan dat ik ingeef op de kwaliteit. Gelukkig krijg je bij dreumes Enzo beide!