Een dekbedovertrek moet aan verschillende eisen voldoen. Zo moet een dekbedovertrek comfortabel zijn en dus prettig aanvoelen. Een ruw exemplaar bijvoorbeeld zou uw nachtrust niet ten goede komen. Hoewel dit waarschijnlijk de belangrijkste eis is die aan een dekbedovertrek te stellen is, is het ook erg wenselijk als het er mooi uitziet. Een dekbedovertrek bepaalt vaak voor een groot deel de sfeer en het uiterlijk van een slaapkamer. Het is daarom wenselijk dat wanneer u een dekbedovertrek aanschaft, deze goed past bij het interieur in uw slaapkamer en bij uw voorkeuren, bijvoorbeeld qua kleuren en opdruk. Als u ergens een dekbedovertrek gaat uitzoeken, is het dan ook belangrijk dat er een ruime keuze is, zodat u uw wensen en eisen niet naar beneden bij hoeft te stellen. Een aanbieder van dekbedovertrekken met een dergelijk ruim assortiment is Good Morning Bedtextiel. Zij hebben een ruime collectie kinderdekbedovertrekken en dekbedovertrekken voor volwassenen, zowel van katoen als flanellen overtrekken en in allerlei verschillende stijlen. In het onderstaande zullen we een aantal voorbeelden geven van dekbedovertrekken voor volwassenen die aangeboden worden door Good Morning Bedtextiel. Vervolgens zullen we wat meer informatie geven over Good Morning Textiel en over welke producten zij nog meer verkopen. Ten slotte zullen we vertellen waar u terecht kunt voor meer informatie.

Verschillende voorbeelden van dekbedovertrek

Zoals gezegd zullen we een aantal voorbeelden van dekbedovertrekken voor volwassenen geven die u kunt aanschaffen bij Good Morning Bedtextiel. Voor het complete overzicht van het aanbod voor volwassenen, of voor de collectie kinderdekbedovertrekken en andere producten, kunt u terecht op de website. We zullen beginnen met een aantal 1-persoons dekbedovertrekken voor volwassenen:

  • 1-persoons dekbedovertrek – bloemen – 4542-P. Dit is een prachtig dekbedovertrek met een stijlvolle bloemenprint. Het is gemaakt van katoen en heeft een formaat van 140 x 200/220 centimeter. Dit product kost €29,95.
  • 1-persoons dekbedovertrek – London – 4397-A. Dit is een exemplaar voor mensen die helemaal weg zijn van de Engelse hoofdstad. Er worden onder andere een Engelse vlag en de iconische Londense bus en telefooncel op afgebeeld. Ook dit product is geheel gemaakt van katoen en heeft een formaat van 140 x 200/220 centimeter. De kosten van dit overtrek zijn €24,95 en zoals het een echt Londens overtrek betaamt, zijn de kleuren blauw, rood en ecru.
  • 1-persoons dekbedovertrek – leopard – 4087-A, taupe. Dit overtrek is geheel bedrukt met luipaardprint. Het formaat komt overeen met de hierboven genoemde dekbedovertrekken, maar de samenstelling verschilt iets: het is gemaakt van 40% katoen en 60% polyester. Dit exemplaar kost slechts €14,95.

Om het beeld wat completer te maken zullen we nu ook wat 2-persoons overtrekken uit het assortiment van Good Morning Bedtextiel opnoemen:

  • 2-persoons dekbedovertrek – cartoon – 4433-A. De achtergrond van dit overtrek is zwart, maar het wordt kleurrijk doordat er verschillende cartoons op staan afgebeeld. Het formaat is 200 x 200/220 en het product is gemaakt van katoen. De kosten van dit overtrek zijn €41,95.
  • 2-persoons dekbedovertrek – ornamenten – 4599-A, zwart. Dit product is iets minder uitgesproken en dus erg geschikt als u het interieur van uw slaapkamer rustig wilt houden. Desalniettemin is dit een enorm stijlvol en modern overtrek. De ondergrond is antraciet en hierop staan mooie, zwarte ornamenten afgebeeld. Het formaat komt overeen met het hierboven genoemde exemplaar, maar de samenstelling is anders: dit product bestaat voor 40% uit katoen en voor 60% uit polyester. Het kost slechts €19,95.
  • 2-persoons dekbedovertrek – Buddha – 3869-P, grijs ecru. Kies om helemaal tot rust te komen voor dit overtrek met een afbeelding van Buddha er op. Het overtrek is vormgegeven met rustige kleuren, namelijk verschillende tinten grijs en ecru, en past daardoor in vrijwel elke slaapkamer. Het bestaat uit 100% katoen en kost €49,95.

We hebben nu exemplaren opgenoemd uit het volledige aanbod en hopen dat u hierdoor een goed overzicht heeft gekregen van de mogelijkheden en de verschillende prijzen die Good Morning Bedtextiel te bieden heeft. Als u echter al weet welke kleur u wilt dat uw dekbedovertrek heeft, kunt u het aantal zoekresultaten hiertoe beperken, door in de linker kolom op de kleur van uw keuze te klikken.

Meer informatie

Naast een ruime keuze in dekbedovertrekken zitten er nog meer voordelen aan uw dekbedovertrek te kopen bij Good Morning Bedtextiel. Voorbeelden hiervan zijn:

  • de levering is snel: als u op werkdagen voor 12 uur het product van uw keuze bestelt en het is in voorraad, hebt u deze morgen in huis
  • de aanschaf is gemakkelijk: u hoeft geen account aan te maken om een product te bestellen
  • de betaling geschiedt veilig en er zijn verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld: betalen via iDEAL, betalen via PayPal, of een overboeking doen
  • als u een bestelling doet vanaf €45,- is de verzending hiervan gratis

Bovendien kunt u niet alleen bij Good Morning Bedtextiel terecht als u een dekbedovertrek nodig heeft, maar bieden zij nog meer producten aan die gerelateerd zijn aan uw nachtrust. Denk daarbij aan hoeslakens en moltons in verschillende uitgaves en formaten. Op de website van Good Morning Bedtextiel, http://www.goodmorningdekbedovertrek.nl/, kunt u terecht voor meer informatie over het bedrijf en over het aanbod. Ook vindt u op deze website de contactgegevens. Als u een vraag heeft, bijvoorbeeld over een bepaald product of over de bestelprocedure, kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@goodmorningdekbedovertrek.nl. Ook kunt u het via dit e-mailadres laten weten als u tips of opmerkingen heeft. Wij horen graag van u. Een goede nachtrust gewenst!