Bij wecolour.com geloven we in natuurlijke haarkleuren van natuurlijk pigment. Dat maakt ons unieke product geschikt voor mensen met allergieën en voor veganisten. Het is niet de bedoeling dat mensen hier komen voor rare kleuren verf voor bijvoorbeeld feestjes. Nee, wij zoeken naar mensen die bijvoorbeeld eens een frisse maar toch natuurlijk kleur in hun kapsel willen. Een blondine die eens zwart haar wil proberen of vice versa. Maar deze haarkleuren kunnen ook identiek zijn met de kleur van uw vroegere haar. Vrijwel niemand ontkomt er namelijk aan: grijs worden. Grijs worden is niets om u voor te schamen, toch is het regelmatig een bron van teleurstelling, angst en depressie. Helemaal nergens voor nodig natuurlijk! Mocht u graag deze grijze plekken willen bedekken dan kan dat prima met onze haarkleuren want u kunt  ze niet alleen snel en eenvoudig online bestellen, ook het aanbrengen ervan is een eitje. Dus wacht niet langer en bekijk vandaag nog online ons assortiment aan mooie en interessante haarkleuren. We leveren kapperskwaliteit en dat betekent dat de verf zodanig goed dekt, dat u pas bij een volgende knipbeurt weer moet verven. Het laten verven bij een kapper kost doorgaans erg veel tijd en het kost erg veel geld. U hoeft vanaf nu enkel nog naar de kapper voor een knipbeurt en wellicht om uw haar even te wassen. U kunt zelf snel en een stuk goedkoper thuis met deze haarkleuren uw haar verven met hetzelfde resultaat tot gevolg!

We bieden u enkel natuurlijke haarkleuren aan

Wij maken aldus nauwelijks gebruik van synthetische stoffen. De doorgaans veelgebruikte stoffen zoals parabenen, ammonia, PPD, sls en resorcinol zult u niet in deze haarkleuren aantreffen. Na het bestellen bent u trouwens nog niet van ons af want we staan te allen tijde zowel per mail als telefonisch voor u klaar. Bij vragen over het aanbrengen van deze haarkleuren of het vinden van de kleur die het beste bij uw huidige haarkleur past staan wij klaar. U kunt zelfs een foto van uw hoofd naar ons opsturen zodat we u nog beter van advies kunnen voorzien. Daarnaast krijgt u bij ieder pakje een heldere instructie geleverd zodat er niets fout kan gaan. En het mooie is dat u maar liefst een jaar kunt doen met het pakje. Zolang is het spul houdbaar. Reken er maar op dat u na een jaar weer eens bij ons terug komt voor het maken van een online bestelling dus vergeet vooral niet om de website op te slaan tussen uw favoriete sites.

  • We bieden u diverse voordelen aan waaronder het feit dat u nooit verzendkosten hoeft te betalen,
  • En het feit dat u geheel online kunt bestellen. Vul uw gegevens in en betaal met iDEAL en u hebt het pakketje de volgende werkdag al in huis,
  • En als u een gratis account aanmaakt dan krijgt u bij de eerste bestelling direct 10 euro korting!

Als u vandaag bestelt dan hebt u de verf morgen in huis

Bij We Colour bent u absoluut geen dief van de portemonnee. Het is een hoogwaardig product maar tegelijkertijd is onze site laagdrempelig gemaakt zodat iedereen met een verlangen naar een nieuw kleurtje in diens haar bij ons terecht kan. Vergeet niet om onze service en onze producten te beoordelen. Zo hebben we op dit moment een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8,4. Gebruik de kleurentool zodat u direct kunt zien welke kleur het beste bij uw huid en eigen haarkleur past. Eenvoudiger kunnen we het u niet maken. Toch nog vragen? Spreek dan een medewerker aan via de ingebouwde chat!