Bent u op zoek naar een goede ambachtelijke kleermaker uit Rotterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook al werkt deze kleermaker uit Rotterdam nog echt met naald en draad, er is natuurlijk wel een handige website waar u alles over hem te weten kunt komen. Haast u daarom naar wassalon-rotterdam.nl om meer te lezen over deze gerenommeerde kleermaker uit Rotterdam. Bij Super Wassalon staan namelijk niet alleen maar een hele stapel wasmachines en drogers voor u klaar die u tegen een schijntje kunt gebruiken, er werkt een fantastische kleermaker in Rotterdam genaamd A. Verboom. Iemand die zijn vak verstaat en graag even met u meedenkt. En deze tijden is daar vaak nog maar weinig tijd voor. Alles moet snel in deze moderne tijden. Dat betekent overigens niet dat deze kledingmaker niet over vlugge vingers bezit. Nadat u duidelijk hebt gemakt wat uw wensen zijn mag u er namelijk wel vanuit gaan dat de herstelwerkzaamheden doorgaans de zelfde dag nog geklaard zijn. Tel uit uw winst want niet alleen hebt u nu eindelijk iemand gevonden die uw oude jacquet of rok kan verstellen, het kan daarnaast ook nog eens goedkoop en razend snel. Dus wacht niet langer maar neem even een kijkje op deze website zodat u alvast aan het idee kunt wennen dat deze kleermaker uit Rotterdam u kan helpen. En hoe!

Deze kleermaker uit Rotterdam verstaat zijn vak als geen ander

U zoekt wellicht een kleermaker in Rotterdam voor één of meerdere van de volgende werkzaamheden:

  • Het verstellen van kleding dat u vroeger wel kon dragen maar nu niet meer. Misschien bent u een paar pondjes aangekomen, wellicht dat er wat af is. Of gaat het om kinderkleding en is uw kind nogal gegroeid? Ook dan kan deze kleermaker uit Rotterdam deze kleding zodanig verstellen zodat uw kind er nog maanden zo niet jaren plezier aan kan beleven.
  • Voor het repareren van kleding. Is er een scheur in gekomen? Of is een rits kapot gegaan? Gooi het niet zomaar weg maar kom eens langs in onze werkplaats.
  • En voor het vermaken van uw kleding. Hebt u een trouwjurk die u nooit gebruik? Dat is erg jammer. Die jurk mag toch zeker gezien worden ook al loopt u natuurlijk liever niet rond in de gehele trouwjurk. Laat dan de jurk vermaken tot een alledaagse maar toch ook in het oog springend kledingstuk door deze kleermaker uit Rotterdam.

U leest het, deze kleermaker uit Rotterdam is van alle markten thuis en kan zeer nauwkeurig op maat werken. Hij luistert dan ook graag naar uw wensen en denkt tevens met u mee zodat er altijd een eindproduct zal worden opgeleverd waar u 100 procent tevreden mee bent. Er is nog een heel goede reden om deze kleermaker uit Rotterdam eens te bezoeken met kapotte en/of verstelbare kleding: het is vele malen goedkoper dan de aanschaf van gloednieuwe producten. U bent toch zeker geen dief van de portemonnee?

Neem even contact op als u nog vragen hebt

Bij vragen kunt u nu direct contact opnemen met de wasserij. Mail ons of bel tijdens openingstijden even op. Uiteraard kunt u zonder afspraak langskomen om uw kleding te laten repareren en er is vast en zeker ook wel een wasmachine beschikbaar voor een snel wasje. Liever uw dure pakken en jurken stomen? Laat ze bij ons achter zodat we direct voor u aan het werk kunnen gaan. En wist u dat we uw gewassen kleding ook kunnen strijken? Uiteraard kunt u dat ook zelf doen, dan bent u nog goedkoper uit. Lees meer…