Ons bedrijf is tien jaar geleden overgestapt van het uitvoeren van projecten, naar het enkel begeleiden van projecten. Wij hadden namelijk gezien dat er in Nederland steeds meer mensen zijn die projecten willen uitvoeren, maar die niet de juiste middelen en mensen in huis hadden om deze projecten te kunnen overzien. Vandaar dat wij ons op deze tak van sport zijn gaan toeleggen en dat heeft ons geen windeieren gelegd. Steeds meer mensen weten ons bedrijf te vinden en dat heeft ervoor gezorgd dat wij een tijd geleden een grote reorganisatie wilden doorvoeren. Wij merkten namelijk dat wij niet meer met de nieuwste apparatuur en programma’s werkten en dat was onverstandig. Vandaar dat wij veel tijd en energie zijn gaan steken in het vinden van een nieuwe project management tool. Wij hadden namelijk vernomen dat je tegenwoordig voor een heel goede prijs een project management tool kunt vinden. Deze project management tool kan je heel veel tijd en frustratie besparen en vandaar dat wij graag meer over deze project management tool wilden weten. Wij vonden meer informatie over deze tool op de site van het bedrijf dat haar aanbiedt. Het adres van deze site was teamleader.nl. Deze site sprak ons zeer aan omdat wij hier heel veel interessante informatie konden vinden over hoe wij ons werk eenvoudiger konden maken. Wij hebben dan ook meteen even contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf om te zien wat zij voor ons konden doen. Wij vonden het heel prettig om te merken dat we hier te maken hadden met een bedrijf dat veel verstand van zaken had en dat ons graag verder wilde helpen. 

Deze project management tool was alles wat wij nodig hadden

Toen wij eenmaal hadden aangegeven wat onze wensen waren, kregen wij te horen dat de project management tool van dit bedrijf waarschijnlijk heel erg goed bij onze wensen kon aansluiten. De mensen van dit bedrijf hebben namelijk een uitermate geavanceerde project management tool weten te ontwikkelen waarmee je heel goed zicht kunt houden op je project. Dat was voor ons uitermate handig en wij wilden daarom ook graag een keer met dit programma gaan werken. Het fijne aan dit bedrijf is dat zij er alles aan gedaan hadden om je het programma eenvoudig te laten proberen. Je kunt daarom via de site van dit bedrijf een proefprogramma downloaden. Daarmee kun je maar liefst twee weken wennen aan het programma. Wij hebben dit gedaan en wij hadden al snel in de gaten dat deze project management tool alles was wat wij nodig hadden. 

Wij zijn dik tevreden!

Wij werken nu al geruime tijd met deze nieuwe tool en wij zijn daar uitermate over te spreken. Wij zijn blij dat wij dit bedrijf hebben gevonden en wij raden haar dan ook aan iedereen aan. Kortom:

  • Deze tool is alles wat wij nodig hadden 
  • Wij besparen ons nu heel veel tijd 
  • Wij raden deze tool aan iedereen aan die ook projecten moet begeleiden

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden, dan raad ik u aan om even naar teamleader.nl te gaan surfen.