Bent u op zoek naar een adres om uw bruidstaart te bestellen? Dan zit u bij Jan Banket helemaal goed. Met jarenlange ervaring in het ontwerpen en maken van bruidstaarten is er in Veenendaal en omgeving geen betere keuze. Na bijna dertig jaar in het vak te hebben gezeten heeft Jan Bos in 2013 zijn eigen banketbakkerij geopend. Jan Banket is inmiddels uitgegroeid tot een respectabele bakkerij met een enthousiast team van ervaren banketbakkers. Wanneer u een bruidstaart op maat wilt bestellen hoeft u niet verder te zoeken. Het maken van prachtige trouwtaarten is een van de specialiteiten van Jan Bos en zijn team. We werken nauw met u samen om een prachtige taart te ontwerpen die volledig aan al uw wensen voldoet. Een mooie taart is natuurlijk een belangrijk onderdeel van elke bruiloft. Wij helpen graag mee om er voor jullie als aanstaand echtpaar een onvergetelijke dag van te maken. Wij zijn gevestigd in Veenendaal maar leveren niet langer alleen in de provincie Utrecht. U kunt bij ons overal in Nederland uw bruidstaart bestellen en wij leveren deze bij u af. Wij maken veel verschillende soorten banketwaren. Taarten, koeken, saucijzen en nog veel meer kunt u bij ons allemaal op maat laten maken. Ons enthousiaste team vindt het leuk om samen met u de meest prachtige producten te ontwerpen. Wij maken trouwtaarten in alle stijlen, vormen en maten. Of u nu op zoek bent naar een elegant klassiek ontwerp of een meer modern design. U kunt voor alles bij Jan Banket terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op via de telefoon of het contactformulier op onze website. Wij maken vrijblijvend een offerte voor uw bruidstaart. Surf snel naar janbanket.nl om uw bruidstaart te bestellen.

Wilt u ook een prachtige bruidstaart bestellen?

Bent u benieuwd naar wat voor heerlijke en prachtige taarten wij allemaal maken? U kunt op onze website de portfolio vinden met daarin foto’s van alle prachtige trouwtaarten die wij gemaakt hebben. Neem eens een kijkje en laat u inspireren voor het ontwerp van uw eigen bruidstaart. Hiernaast maken wij ook koeken, gebakjes, andere taarten en meer. Ambachtelijke producten van ervaren banketbakkers, daar kunt u op rekenen bij Jan Banket. Uw bruidstaart bestellen is gemakkelijk en snel gedaan via het contactformulier op onze website. We maken graag met u samen de perfecte bruidstaart. U kunt uw bruidstaart bij ons natuurlijk ook gewoon via de telefoon bestellen. U vindt onze contactgegevens op de website. We maken graag een afspraak met u om langs te komen zodat u de mogelijkheden kunt bekijken en onze taarten natuurlijk kan proeven. Dit is natuurlijk allemaal vrijblijvend. De trouwtaart is een echte blikvanger op uw bruiloft en wij begrijpen als geen ander dat deze er piekfijn uit moet zien. De perfecte trouwtaart maakt u samen met ons enthousiaste team. Een bruidstaart bestellen is bij ons een waar feest. We bezorgen de bruidstaart bij u thuis of op locatie in heel Nederland. Surf naar de website en neem contact op voor de mogelijkheden!

Alle soorten banket.

Naast een bruidstaart bestellen kunt u bij ons ook terecht voor vele andere soorten banket. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zakelijk banket. We kunnen uw bedrijfslogo en eventuele tekst op een prachtige taart drukken. Dit is een leuke toevoeging voor elk zakelijk banket of feestje. Ook kleine gebakjes, koeken en meer maken wij voor u met logo of tekst naar keuze. Jan Banket is een echte banketspecialist en met zijn jarenlange ervaring maakt hij elk product een feestje. Laat u inspireren op onze website, of neem vrijblijvend contact met ons op.