advocatenkantoorvanwessel - echtscheidingsadvocaat rotterdam

Een echtscheiding is moeilijk. Dat is een ding dat ik je met alle zekerheid kan vertellen. Het is voor geen van de partijen een makkelijke situatie en dit zorgt ervoor dat de emoties zeer hoog kunnen oplopen en dat kan vervelende consequenties opleveren. Mijn partner en ik besloten een jaar geleden dat we niet langer bij elkaar wilden blijven. We waren uit elkaar gegroeid en we hadden meer ruzie dan dat we normale gesprekken voerden. Ook al waren we samen tot deze conclusie gekomen, was de echtscheiding een moeilijke situatie. We maakten minder ruzie, maar toch gunden we elkaar niet echt het licht in de ogen. We vochten dan ook hard om de spullen te krijgen die we wilden hebben. Ik nam dan ook een echtscheidingsadvocaat in Rotterdam onder de arm om de zaken beter en vloeiender te laten verlopen. Bij het advocatenkantoor Van Wessel kun je voor twee rechtsgebieden terecht:

  • familierecht
  • arbeidsrecht

Ik heb geen ervaring met de advocaten die gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht, maar de echtscheidingsadvocaat in Rotterdam die voor dit kantoor werkt weet zeker waar hij mee bezig is. Ik vertel je dan ook graag waarom ik iedereen aan zou raden om in deze situatie een advocaat in te huren en waarom je bij dit kantoor aan het juiste adres bent.

Sneller geholpen met de echtscheidingsadvocaat in Rotterdam

Toen het duidelijk werd dat ik en mijn ex-partner er niet met zijn tweeën zouden uitkomen, was ik de eerste die besloot om een advocaat in te huren. Dit is de beste beslissing die ik in deze situatie kon nemen. Het is al lastig genoeg om precies te weten wat je rechten en plichten zijn, maar in een dusdanige situatie waarin de emoties hoog oplopen is dat soms helemaal moeilijk. Met de echtscheidingsadvocaat in Rotterdam hoefde ik me nergens zorgen over te maken en dat werd me tijdens het vrijblijvend kennismakingsgesprek al duidelijk. Ik legde hem mijn situatie voor en hij had eigenlijk direct al een plan voor me klaar liggen. Ik kreeg de keuze of ik van zijn diensten gebruik wilde maken en daarvoor per uur wilde betalen of dat ik een pakket zou nemen waarin alles al was opgenomen. Ik koos uiteindelijk voor het laatste, omdat mij dit het voordeligst leek. Niet alleen in de prijzen die de echtscheidingsadvocaat in Rotterdam rekent is dit kantoor heel transparant, ook de werkwijze wordt hierdoor getypeerd. Tijdens het hele proces hield hij me op de hoogte van wat er aan de hand was en welke rol ik zelf moest spelen. Dit maakte alles zoveel helderder voor mij dat de situatie een stuk overzichtelijker was en dus ook beter behapbaar.

Alles goed afgesloten met de echtscheidingsadvocaat in Rotterdam

In Nederland denken nog steeds veel mensen dat een goede echtscheidingsadvocaat in Rotterdam ontzettend duur is en alhoewel je mij het woord goedkoop in deze context niet zult horen zeggen, valt het best wel mee met de prijzen die ze bij het advocatenkantoor Van Wessel rekenen. Het is het dan ook zeker waard om contact met hen op te nemen om te zijn wat zij voor jou kunnen betekenen. Op het gebied van echtscheiding kan ik ze je volmondig aanraden en ik heb het vermoeden dat ze ook op het gebied van arbeidsrecht je uitstekend kunnen helpen. Wat ik heel prettig vond is dat ze je een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanbieden. Hierin kun je met de advocaat overleggen over wat de nodige stappen zijn en wat de kosten zijn die daaraan zijn verbonden, maar ook is het prettig om alvast te zien met wie je gaat samenwerken.