Een echt gezellig cadeau, dat is het kussensloop bedrukken en vervolgens cadeau geven aan uw geliefde. Op onze website kunt u terecht als u een kussensloop wilt bedrukken. Natuurlijk hoeft u dat niet zelf te doen, dat werk laat u aan ons over. Wie wij zijn? Een bedrijf dat allerlei drukwerk op een keur aan objecten kan verrichten. Kijkt u maar eens op onze website: prachtigkado.nl. Zoals de naam van de site al zegt leveren we een breed scala aan cadeauartikelen. Zo is er voor ieder wat wils te vinden. Zowel singuliere bestellingen als drukwerk voor bijvoorbeeld uw personeel, wij kunnen het allemaal aan. Een kussensloop bedrukken is typisch een voorbeeld van een enkele bestelling. U wilt een persoonlijke en exclusieve boodschap en/of een foto op de sloop zetten, dus dan bestelt u slechts een of twee slopen. Het prettige aan ons bedrijf is dat al het drukwerk geheel gratis gedaan wordt. Natuurlijk betaalt u voor het product, maar u kunt ze blanco bestellen en vervolgens geheel kosteloos laten bedrukken. In het geval van de kussensloop is het wellicht niet heel logisch om ze blanco te kopen, maar dat geldt wel voor diverse andere cadeauartikelen zoals bidons, klokken en badlakens. We bieden een keur aan kussenslopen aan:

  • Slopen in diverse kleuren,
  • Slopen met een printje, dus die hoeft u wellicht niet eens meer te laten bedrukken,
  • Gevulde kussenslopen die u direct als kussen kunt gebruiken, ideaal om op de bank te leggen,
  • En nog veel meer.

Laat het kussensloop bedrukken maar aan ons over

Een kussensloop bedrukken is voor ons een peulenschil. We zijn erg benieuwd wat u trouwens op de kussensloop wilt bedrukken. Hoe gaat u te werk? Neem allereerst eens een kijkje op onze website en klik op de categorie met kussenslopen. Dan maakt u een keuze tussen ons aanbod. De artikelen die op dit moment in de aanbieding zijn, staan bovenaan vermeld zodat u wellicht een goedkope optie kunt kiezen. Scrol gerust even verder om het totale overzicht in u op te nemen. Klik de sloop aan die u wilt kopen. Dan bent u bij stap 2 aangekomen: het maken van uw eigen unieke ontwerp. U kunt namelijk direct tekst toevoegen en foto’s uploaden. Plaats ze op een centrale plek en geef bij de overige opmerkingen uw specifieke wensen aan. Dan kunt u uw adres- en contactgegevens invullen. Het kussensloop bedrukken kan dan bijna beginnen want het enige dat u dan nog hoeft te doen is betalen. En betalingen accepteren we ook op de digitale manier. Dat wil zeggen dat u gebruik kunt maken van de veilige en betrouwbare betaalservice zoals PayPal, iDEAL of door te betalen met uw creditcard. U krijgt vervolgens een bevestiging in uw inbox en dan gaat het kussensloop bedrukken van start. We houden u op de hoogte en u mag er wel vanuit gaan dat u morgen al de bezorging mag verwachten. Want in principe kunnen we op werkdagen binnen 24 uur leveren.

Mocht u nog vragen hebben dan staan we telefonisch voor u klaar

Hebt u nog vragen over het kussensloop bedrukken? Of gaat het om een totaal ander product? Vraagt u zich af of u ook korting kunt krijgen op grote bestellingen? Of lukt het niet om online het ontwerp voor elkaar te krijgen? We helpen u onder andere erg graag met het kussensloop bedrukken. Dus bel of stuur een e-mail naar de klantenservice. Laat nadien gerust een beoordeling achter en vergeet niet om u te abonneren op de gratis nieuwsbrief. We houden u dan op de hoogte van acties en nieuwe producten.