Wilt u graag een carrièreswitch maken? Komt u uit het politieleven, kijkt u graag naar detective-series of staat u simpelweg bekend om uw vernuft? Dan kan een opleiding prive detective zeker zijn vruchten afwerpen. U bent nooit te oud om te leren. Men denkt vaak ten onrechte dat een dergelijke onderzoeker een oud-agent is, maar niets is minder waar. U kunt dan ook ongeacht uw achtergrond een opleiding prive detective volgen aan onze academie. Daar kunt u namelijk een opleiding tot prive detective met Belgisch certificaat volgen dus kijkt u eens op anti-crime-academy.com. In het Nederlands noemt men dit “particulier onderzoeker”. Het curriculum voor beide opleidingen is toch net wat anders en daarom leggen we de focus in deze tekst op de Belgische opleiding tot prive detective. Een detective vergaart data en analyseert dit. Hij of zij komt er bij een goed onderzoek langzaam maar zeker achter wat er nu eigenlijk precies aan de hand is. U kunt als burger een dergelijke persoon inhuren zolang u hem of haar geen illegale dingen laat doen. Mocht de politie bijvoorbeeld te weinig voor u doen omdat ze geen informatie meer kunnen inwinnen of uw probleem simpelweg geen prioriteit geven dan kan een privédetective de juiste keuze zijn. En als u aldus eens iets anders met uw leven wilt gaan doen dan kan een opleiding prive detective de perfecte oplossing zijn.

Na een opleiding prive detective krijgt u maar liefst 248 uur vrijstelling

In België kunt u natuurlijk ook een opleiding prive detective gaan volgen. Alleen bent u dan maar liefst 1 tot 2 jaar bezig waarbij u op dinsdag en op woensdagavond naar school moet. Via onze academie is het mogelijk om al binnen 4 maanden uw certificaat te behalen. Eerst haalt u dit Nederlandse diploma in Nederland, in Gilze-Rijen om precies te zijn en dus in het uiterste zuiden van Noord-Brabant. Dit certificaat is in België goedgekeurd door koninklijk besluit en stelt u in staat om de opleiding in België zeer snel af te ronden. U krijgt namelijk vrijstelling van maar liefst 3 belangrijke vakken omdat u die kennis al tijdens onze opleiding prive detective hebt opgedaan. U hoeft enkel de module “Juridische Vorming” te volgen in België dus u bent erg snel klaar. En om u tegemoet te komen met de reistijden hebben we speciaal voor de Belgische leerlingen een spoedcursus opgestart waar u in vier volledige zaterdagen en dus in totaal 32 lesuren wordt klaargestoomd voor het examen. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijk dan ook even naar de vervolgopleidingen, daar staat vast en zeker ook wel een interessante training tussen.

We bieden een keur aan interessante opleidingen aan

Naast deze opleiding prive detective bieden Anti Crime Academy nog veel meer interessante opleidingen aan. Denk aan onder andere:

  • Certified Ethical Hacker,
  • Particulier onderzoeker. Dat is de Nederlandse term voor privédetective en deze training is vergelijkbaar met de Belgische variant,
  • En we bieden bijvoorbeeld ook een cursus buitengewoon opsporingsambtenaar aan.

Als u graag iets meer wilt weten over ons aanbod dan raden we het u aan om allereerst de website goed door te nemen. Vervolgens kunt u bij vragen of om u aan te melden voor een dergelijke cursus contact met ons opnemen. Op de website vindt u onder andere een aparte pagina waar u zich kunt inschrijven en onze contactgegevens. Schroom daarom niet langer maar klim in de pen en stuur een e-mail met daarin al uw prangende vragen over deze unieke opleidingen. U kunt ons uiteraard ook even bellen en u bent van harte welkom in Gilze-Rijen.