Of u nu jong of oud bent, vakantie vieren vinden we allemaal leuk. Wilt u in uw eigen tempo, met uw eigen hoeveelheid ervaring een wandelreis maken door de Alpen? Dan kunt u in Nederland bij royvanlangen.nl terecht. Op dit moment bieden we u 4 verschillende reizen in Oostenrijk en Italië aan. U kunt online de beschikbare data bekijken en vervolgens contact met ons opnemen. Wij houden rekening met het niveau van de wandelaar. Wel kan het zo zijn dat we u aanraden om bijvoorbeeld de wandelreis in Italië te gaan doen in plaats van een zwaardere skischoenwandeling in de Stubaier Alpen van Oostenrijk. Dat hangt aldus af van uw wensen maar ook fysieke conditie. Het moet wel leuk blijven dus in principe kunnen de meeste mensen de wandelreis met succes volbrengen. Er gaat altijd een gids met u mee om u de weg te leiden. Deze gidsen zijn internationaal gecertificeerd en kennen de omgeving op hun duimpje. Verdwalen kan niet en u kunt ook niet in een gevaarlijke situatie terechtkomen. In principe kunt u het hele jaar door een wandelreis bij ons boeken. Want we bieden u reizen te voet aan door de sneeuw in de winter maar ook over het prachtige heuvel- en berglandschap van Italië en Oostenrijk in de lente en de zomer. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dan is het wel zo verstandig om op tijd contact op te nemen. De reizen zijn namelijk kleinschalig zodat iedereen de begeleiding kan krijgen die diegene nodig hebt.

Boek vandaag nog een wandelreis bij Roy van Langen

U kunt de wandelreis bij Roy van Langen op twee verschillende manieren boeken. U kunt kiezen uit een groepsreis. In dat geval gaat u solo of met een partner of vriend in een groepje de wandelreis maken begeleidt door een gids. Vindt u het niet zo leuk om met onbekenden te reizen? Kies er dan voor om met een groepje vrienden of uw gezin een individuele reis te boeken. Ook dan wordt er natuurlijk een gids aan u gekoppeld en kan de voorpret beginnen. Wat we van u verlangen is een actieve voorbereiding. Het gaat immers om een wandelreis dus u hebt stevige wandelschoenen, bij voorkeur bergschoenen nodig. Een conditie die op peil is wordt tevens van u verwacht. U loopt rond met een middelzware bepakking door het berglandschap voor een duur van 7 dagen. Dus train in Nederland door regelmatig wandelingen te maken, bijvoorbeeld in het weekend. Wellicht kunt u een aantal keer alvast oefenen met de bepakking. U zult tijdens de wandelreis trouwens niet meer dan 6 à 7 uur per dag hoeven lopen dus er is genoeg tijd voor lol, voor het genieten van de prachtige vergezichten en voor het bijkomen van een zware reis.

Voor een goede voorbereiding bieden we een bootcamp aan

U kunt in Apeldoorn maar liefst 8 keer per week een bootcamp doen onder begeleiding van niemand minder dan Roy van Langen. U kunt hem tevens inhuren als personal coach zodat u uitgerust en goed voorbereid aan de wandelreis kunt beginnen. Hij is zelf ook bezig om zijn laatste certificaat te behalen zodat hij u binnenkort kan rondleiden tijdens een wandelreis in het buitenland.

  • Hebt u een keuze gemaakt tussen één van de vier beschikbare reizen? Neem dan contact op per telefoon of e-mail voor het maken van een reservering,
  • Of meldt u aan voor het volgen van een bootcamp zodat u onder professionele begeleiding kunt gaan trainen,
  • U kunt ook meedoen aan het “voel je fit” trainingsprogramma waar de intensiteit langzaam wordt opgebouwd.