Schilderenmetbijenwas - Encaustic art winkelWelkom bij Wemke; de encaustic art winkel waar u terecht kunt voor verschillende materialen op het gebied van encaustic art! Laat u enthousiasmeren door de mogelijkheden en de toepassingen en lees ook zeker de blok om op nieuwe ideeen te komen! Het werken met wax is een zeer leuke en veelzijdige uitdrukkingsvorm die de moeite waard is om te ontdekken. U heeft als u naar onze encaustic art winkel gaat de mogelijkheid om allerlei producten aan te schaffen voor de toepassing van encaustic art. Schilderen met bijenwas is een geweldig leuke manier van creatief bezig zijn. U kunt in de encaustic art winkel alle spullen verzamelen die u nodig heeft om te werken met bijenwas. Hierbij moet u denken aan gereedschap, papier, wasblokjes, opzetstukjes, stempels, reiniging, bescherming en natuurlijk allerlei leuke instructiematerialen die u verder kunnen helpen om het werken met bijenwas te ontdekken en te leren. Deze creatieve uitingsvorm is erg leuk en bijzonder. Ontdek dus snel wat er allemaal mogelijk is. Spreekt de kunstvorm u aan u aan, dan kunt u werkelijk alles wat u nodig heeft vinden in de encaustic art winkel. Encaustic art. Als u er nog niet eerder van heeft gehoord, dan laten wij u graag kennis maken. Bij encaustic art werkt u met bijenwas. Dat is een vettige stof die, zoals de naam al doet vermoeden wordt gemaakt door bijen. Deze stof fungeert in het dierenrijk als materiaal voor wanden waar honing en ook stuifmeel wordt gemaakt. Bijenwas wordt tegenwoordig ook veel door mensen gebruikt. Zo zien we in sommige honing delen van bijenwas en wordt er in encaustic art gewerkt met bijenwas. Het materiaal leent zich namelijk uitstekend voor het maken van kunst en dat heeft er voor gezorgd dat veel mensen deze kunstvorm willen ontdekken. Dat het gaat om een natuurlijke stof geeft een extra dimensie aan de kunstvorm. Waar wordt bijenwas nog meer voor gebruikt? Bijenwas wordt ook wel gebruikt voor toepassing met en het maken of bewerken van:

  • Kaarsen
  • vloeren
  • poetsmiddel
  • Cosmetica
  • Drop

Encaustic art winkel; techniek

Encaustic kunnen we omschrijven als een techniek. Pigmenten worden bij deze techniek gemengd met verhitte was en nog wat andere stoffen. Voor het zelf creeren van de stof, bent u bij de encaustic art winkel op het juiste adres. Het voordeel van het werken met deze techniek is dat schilderijen die op deze manier worden gemaakt niet lang hoeven te drogen. Als u dus met meerdere lagen wilt werken dan kunt u snel doorwerken. Werken met producten van de encaustic art winkel levert u de mooiste producten op. Bekijk het rijke assortiment in de encaustic art winkel en kies voor kwaliteit. Bij Wenke weet u altijd zeker dat u geniet van een super snelle levering. U kunt altijd nagaan waar uw pakket zich bevindt omdat alle pakketjes worden verstuurd met Postnl. U betaalt zeer lage verzendkosten als u een aankoop doet bij de encaustic art winkel en u krijgt de pakketten altijd snel geleverd.

Meer over encaustic art

Wilt u graag meer weten over encaustic art? De techniek waar Wemke u graag kennis mee laat maken met haar encaustic art winkel kent een lange en rijke geschiedenis. Hij werd namelijk al gebruikt in Egype, ongeveer driehonderd jaar na Christus. Portretten toonden aan dat deze techniek toen al bestond en de techniek heeft zich uiteraard door de jaren heeft steeds verder ontwikkeld. Nog altijd worden er steeds weer nieuwe toepassingen verzonnen en ontwikkeld als het gaat om encaustic art en daar houdt Wemke u graag van op de hoogte. U kunt er dan ook op rekenen dat alle materialen voor de toepassingen vindbaar zijn in de encaustic art winkel. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek product in encaustic art winkel maar u kunt het niet direct vinden, dan vragen wij u ook altijd om even contact op te nemen, want Wemke kan u altijd verder helpen en dat doet zij graag! Wellicht houdt u zich al langer bezig met deze kunstvorm en zoekt u gewoon wat materialen om uw mogelijkheden uit te breiden; ook dan kunt u bij de encaustic art winkel terecht! Spelenderwijs uw passie ontdekken, concentratie op de mooie dingen, op zoek naar de kleuren in uzelf; het gaat allemaal hand in hand en deze kunstvorm. Wemke heeft haar passie voor het werken met bijenwas omgezet in een beroep waar zij andere ook blij mee maakt. In de encaustic art winkel kunnen alle mensen terecht die haar passie delen of die graag kennis maken met de passie van Wemke. Bij de techniek gebruikt u vaak een schilderijzertje, maar u kunt ook werken met een soldeerboutje of een plaat. De letterlijke vertaling van het woord ‘encaustic’ is ‘inbranden’ en dat is een goede omschrijving van wat de techniek behelsd. U heeft bij deze techniek veel vrijheid om gebruik te maken van kleuren en toepassingen en dat maakt dat mensen er geen genoeg van kunnen krijgen. Mocht u meer willen weten over de techniek, kennis willen maken met de techniek, of heeft u een andere vraag die u graag aan Wemke stelt over haar eigen ontdekkingsreis naar de creatieve uitdrukkingsvorm encaustic, schroom dan niet en stel uw vraag! Er zijn geen gekke vragen. Creatief aan de slag gaan; nu is het goede moment om uw creativiteit de vrije loop te laten en te kiezen voor een kunstvorm die past bij wie u bent.