decochip - Epoxy coatingEen goede vloer is niet alleen heel belangrijk bij u thuis of in een bedrijfspand. Ook publieke ruimtes hebben vaak een goed, egale vloer nodig die gemakkelijk schoon gehouden kan worden. Vele instellingen kiezen er dan ook voor om een goede epoxy coating op de vloer aan te laten brengen. Het is heel makkelijk doordat u er eigenlijk weinig tijd aan hoeft te besteden. Veel instellingen laten de vloer aanleggen, omdat het om grote oppervlaktes gaat, maar dat is niet per se noodzakelijk. Het is dus belangrijk dat u kijkt naar de juiste oplossingen. Een mooie epoxy coating kan gemakkelijk en snel worden aangebracht op uiteenlopende oppervlaktes. Deze vloeren doen het dan ook heel goed in verschillende omstandigheden en ze zijn geheel slijtvast. Voor veel mensen is dit natuurlijk het belangrijkste en ook voor instelleningen waarbij dagelijks veel bezoekers over de vloer komen is het van groot belang dat de vloer lange tijd mooi blijft en niet steeds maar weer vervangen hoeft te worden. Door goed te letten op een mooie vloer kunt u gemakkelijk en snel veel bezoekers binnenlaten en bij veel instellingen gaat het er natuurlijk om dat er zo veel mogelijk geld wordt opgehaald. Een epoxy coating is dus heel belangrijk. Instellingen die hier baat bij hebben zijn bijvoorbeeld musea. Hier moeten schilderijen en beelden vaak verplaatst worden en dan is het niet fijn om ze steeds maar weer over drempels heen te moeten sjouwen. Met een goede epoxy coating op de vloer, is de vloer helemaal egaal en dus kan er veel makkelijker met dure kunstwerken worden geschoven. Natuurlijk is de slijtvaste kunststof laag ook heel belangrijk om steeds maar weer al die bezoekers op te kunnen vangen. Het moet zeker niet zo zijn dat het museum de deuren moet sluiten omdat de vloer voortdurend gerepareerd moet worden. Met een epoxy coating weet u als directeur helemaal zeker dat u maar één keer geld hoeft uit te geven aan een mooie nieuwe vloer en er dan jarenlang heel veel plezier van zal hebben.

Een epoxy coating gemakkelijk aanbrengen

Voor veel mensen is het aanleggen van een epoxy coating even slikken. Velen denken namelijk dat dit alleen gedaan kan worden door gespecialiseerde bedrijven, maar dat is helemaal niet het geval. U kunt voor uw bedrijf of kleine instelling gemakkelijk zelf aan de slag met het aanbrengen van een prachtige epoxy coating. Wanneer u de epoxy coating bestelt via decochip.nl weet u zeker dat u de mogelijkheid heeft om al uw vragen te stellen. Bij uw aankoop kunt u namelijk de coating:

  • Afhalen op een moment dat het u uitkomt
  • Veel vragen stellen tijdens de workshops
  • Een bezoek brengen aan de showroom om de resultaten te bekijken

Het is dus helemaal niet lastig om een goede coating aan te brengen en u zult er heel veel plezier van hebben. Voor particulieren is het uiteraard ook goed mogelijk om een mooie vloer van kunststof in het huis te laten leggen. Denk bijvoorbeeld aan de vloeren of de muren. Er is heel veel mogelijk met een prachtige laag. Wanneer u graag inspiratie op wilt doen kunt u natuurlijk ook altijd even in de showroom komen kijken naar alle mogelijkheden.

Snel bestellen

Via de website is het mogelijk om de verschillende producten te bekijken. U kunt gemakkelijk via de website kijken wat u graag wilt hebben en dan de vloeren komen bekijken. Ook is er een testruimte aanwezig, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe stevig de vloer wel niet is. Voor veel mensen geeft dit de doorslag om ook zo’n coating te bestellen.