Een uitje of familiedag organiseren is niet altijd even makkelijk. Voor grote groepen zijn er niet veel mogelijkheden of zijn de bedragen vaak absurd. Daarom organiseert Twents Kwartiertje een familiedag speciaal naar u wensen toe. We hopen u te kunnen helpen met onze speciale arrangementen voor families. Natuurlijk zijn er aanpassingen mogelijk op aanvraag, en dit kunt u met ons overleggen. Alle arrangementen zijn gebaseerd op minimaal 15 personen, tenzij anders vermeld. 

Verschillende familiedagen in Twente

Vaak is het moeilijk om te kiezen wat je nou precies gaat doen met zo’n familiedag. Daarom heeft onze website speciale arrangementen opgesteld die voor elke familie leuk kan zijn. Enkele voorbeelden hier van zijn:

  • Hollandse familiedag
  • Familiedag in de speelhal
  • Gps Familiedag

Een Hollandse familiedag duurt van 15.00 tot 19.00. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee in de zaal. De zaal is speciaal voor u afgehuurd, die helemaal voor u tot beschikking staat. Daarnaast zijn er nog enkele activiteiten mogelijk in de zaal zoals laser schieten en een springkussen voor de kinderen. Na de koffie kan u onbeperkt gebruik maken van de bar, en er wordt bier, fris en wijn georganiseerd. 

De familiedag in de speelhal duurt vanaf 15.00 tot 17.30. U wordt wederom ontvangen met een kopje koffie of thee, en daarna wordt u naar de overdekte speelhal gebracht waar jong en oud zich kunnen vermaken.

De Gps familiedag houd in dat u samen met uw familie een leuke gps tocht gaat doen. U wordt ontvangen, en gaat dan in kleine groepjes de verschillende gps tochten volgen. U komt rond 17.00 weer terug aan en daar kan u nog gezellig borrelen.

Een geslaagde familiedag begint natuurlijk bij leuke activiteiten, en met deze drie arrangementen zit er vast wel iets voor u tussen! Het organiseren van een familiedag is natuurlijk niet even makkelijk, omdat u alle wensen op een lijn moet houden, en ook nog eens op het budget moet passen. Dus, wij helpen u graag met de perfecte familiedag in Twente. 

Twents kwartiertje

Bij Twents Kwartiertje helpen wij u graag met het organiseren van de leukste familiedag mogelijk. Maar naast familiedagen kunnen wij ook andere uitstapjes plannen zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en buurtfeesten. Voor deze gelegenheden hebben wij verschillende arrangementen opgesteld, maar natuurlijk kan u deze altijd na wens aanpassen. 

We verhuren ook apart spellen voor deze dagen. Zoals bijvoorbeeld Slingerbak, Koemelken, Trekbiljart en een springkussen. Al deze spellen zijn op dagtarief te huur, zodat u uw eigen feest kan aankleden. U kan programma’s uit ons assortiment ook nog compleet maken door een buffet en/of barbecue toe te voegen. Voor de kleintjes hebben we natuurlijk frietjes met een snack. 

Dus, wilt u een familiedag organiseren in Twente? Zoek dan niet verder. Bij Twents Kwartiertje kan u terecht voor het organiseren van perfecte feestjes voor u. Alles wordt voor u geregeld, er wordt rekening gehouden met uw mensen en de locatie en het eten en drinken wordt natuurlijk ook door ons geregeld. U kan zelf u assortiment samenstellen, maar natuurlijk ook een van onze arrangementen kiezen. Twijfel dus niet langer, en plan nu uw uitje bij ‘T Twents Kwartiertje!