Gebruikte betonplaten kopen? Lees dan dit artikel! 

Ben jij ook op zoek naar een materiaal om bijvoorbeeld jouw erf mee te verharden? Dan zijn gebruikte betonplaten een uitstekende keuze! Deze betonplaten kunnen de toegankelijkheid van een terrein aanzienlijk verbeteren. Dit hoeft helemaal niet lang te duren, want het plaatsen van deze betonplaten kan al in een kort tijdsbestek. Werk je in de industriële-, logistieke- of agrarische sector? Dan kunnen gebruikte betonplaten een uitkomst zijn! Deze betonplaten zijn afkomstig van andere terreinen waar ze al eerder gebruikt zijn. Dit doet echter niet af aan de kwaliteit van deze platen die nog helemaal aan de eisen voldoet. Deze platen komen het meest voor in een afmeting van 200x200cm. Hierdoor leg je deze platen makkelijk en snel neer voor al jouw bouwprojecten! Lees snel verder en ontdek wat deze betonplaten zo uniek maakt en waarom het een goede koop is!

Gebruikte betonplaten: wat zijn het?

Deze betonplaten zijn al een keer ergens gelegd en zijn daardoor niet meer helemaal nieuw. Deze platen voldoen echter nog helemaal aan de voorwaarden en zijn daardoor uitermate geschikt voor onder andere betonpaden, kavelpaden, tijdelijke bouwwegen, terreinen en parkeerplaatsen. Gebruikte betonplaten kenmerken zich juist door de extreme degelijkheid, hierdoor lenen ze zich erg goed voor bijvoorbeeld een parkeerplaats waarbij er sprake is van een hoge verkeersbelasting. Wil je dus een goedkopere variant van een betonplaat die nog wel van goede kwaliteit is? Gebruikte betonplaten bieden dit allemaal! De kenmerken van deze platen zijn als volgt:

  • Bevatten zichtbare gebruikerssporen
  • Zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle kwaliteitseisen
  • Scherp geprijsd
  • Bestand tegen puntbelasting en hoge verkeersbelasting

Kortom, gebruikte betonplaten kunnen een groot voordeel zijn voor jouw bouwproject! Ben je benieuwd waar je deze mooie platen kan kopen? Lees snel verder en ontdek dé aanbieder op het gebied van betonplaten!

Gebruikte betonplaten kopen bij De Keij!

Ben je ook overtuigd van de meerwaarde in deze betonplaten geven aan jouw bouwproject? Of je deze platen nou gebruikt om een parkeerplaats te maken of als verharding van je erf, deze platen brengen grote voordelen met zich mee! Ben je op zoek naar een goede aanbieder om jouw gebruikte betonplaten te kopen? De Keij is specialist op het gebied van deze platen en heeft verschillende maten van deze platen. De betonplaten van De Keij zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit en zijn daardoor in allerlei sectoren inzetbaar. Bij De Keij is er zelfs de mogelijkheid om een passende oplossing te bedenken door betonplaten op maat toegepast kunnen worden. Wil je betonplaten waarvan de kwaliteit gegarandeerd is en waarbij je 100% zeker bent van een goede investering? Dan moet je bij De Keij zijn voor jouw betonplaten! Voor een scherpe prijs heb je zo jouw erfverharding geregeld. Wil je liever niet zelf de platen leggen? Geen probleem! De Keij heeft de specialistische kennis in huis om jouw betonplaten vakkundig aan te leggen. Hierbij kunnen zij zelfs de grondwerkzaamheden voor jouw uitvoeren. De Keij helpt je dus in het hele traject naar de beste erfverharding, van uitzoeken naar plaatsen! Kijk snel opwww.dekeij.nl en vraag een offerte aan voor jouw gebruikte betonplaten!