Ben je op zoek naar een nieuwe wasmachine maar je hebt een beperkt budget? Denk dan eens aan b-keus witgoed. Een goed alternatief op de a-keus witgoed en toch goed. Er zijn diverse (online) bedrijven te vinden die b-keus witgoed aanbieden, maar bij de witgoed outlet dewitgoedoutlet.nl kun je niet alleen terecht voor een nieuwe wasmachine of droger. Ook als je op zoek bent naar diverse keukenapparatuur zoals vaatwassers en koelkasten kun je terecht bij b-keus witgoed outlet. Bij de wit goed outlet ben je verzekert van kwaliteit. Je kunt online bestellen handig en vlot. Maar wil je toch liever in de winkel zelf een apparaat uitkiezen kan dat ook. We staan je graag te woord. Terwijl jij geniet van een heerlijk geurend kopje koffie vertellen wij je graag meer over bijvoorbeeld een bepaald type wasmachine waar jij je oog op hebt laten vallen.

De voordelen van b-keus witgoed

Het kan zijn dat je wat huiverig tegenover b-keus witgoed staat maar dat is helemaal nergens voor nodig. Bij de witgoed outlet zijn de aangeboden apparaten allemaal geïnspecteerd zodat je witgoed kunt aanschaffen voor een scherpe prijs. Bij de witgoed outlet zit je helemaal goed want we zijn tot 60% goedkoper dan reguliere verkoopprijzen. De voordelen van b-keus witgoed van de witgoed outlet zijn dan ook uitzonderlijk:

  • Altijd tot 12 maanden garantie op alle nieuwe producten
  • Vele topmerken zoals AEG en Zanussi
  • Nieuwe en refurbished apparatuur
  • Top service van experts
  • Online of in de winkel te bestellen
  • Snelle levering

Witgoed online bestellen is heel eenvoudig bij de witgoed outlet. Als je bijvoorbeeld een wasmachine zoekt kun je op de pagina wassen en drogen selecteren op het witgoed apparaat van je voorkeur. Je geeft aan of je een nieuwe wasmachine wilt kopen of toch liever een refurbished exemplaar. Je geeft aan wel merk – wij voeren diverse a-merken waaronder Whirlpool, Miele en Bosch. Ook de capaciteit van de wasmachine en je prijsklasse kun je aangeven. Hierna selecteren we voor jou de b-keus witgoed wasmachine die het best past bij je voorkeuren. Je besteld en betaald online. Je apparaat wordt de volgende werkdag gratis bij je thuisbezorgd. Je hebt er gewoon geen omkijken meer naar. Als extra service nemen we je oude witgoedartikelen gratis retour.

Nieuw tot refurbished

Het aangeboden witgoed kan nieuw zijn of refurbished. Bij nieuwe apparatuur houdt dat in dat een wasmachine bijvoorbeeld door transport vanaf de vrachtwagen naar de winkel een deukje opgelopen heeft. Dit is dus puur cosmetisch van aard. De kwaliteit is er niet minder om, de prijs is daarom wel heel scherp. En dat is zeker fijn voor de portemonnee. Kies je liever voor refurbished apparatuur dan leveren wij bijvoorbeeld een wasdroger die gebruikt is, maar door onze deskundige monteurs volledig is nagekeken, gereviseerd, gereinigd en getest en waarmee je weer jaren vooruit kunt. En mocht er onverhoopt toch wat gebeuren loop je nog geen risico met b-keus witgoed want wij leveren altijd 6 maanden garantie op refurbished artikelen en maar liefst 12 maanden bij nieuwe b-keus witgoed. Bovendien hoef je nooit lang zonder wasmachine te zitten. Als je voor 17.00 besteld wordt de wasmachine of ander b-keus witgoed product de volgende werkdag al bij je thuis bezorgd. Handig, hoef je niet lang te wachten op je nieuwe apparaat. We streven ernaar dat je echt tevreden bent over de witgoed outlet daarom sluiten wij je nieuwe apparaat ook gratis voor je aan. Het is duidelijk; de witgoed outlet, is echt de nummer één in nieuwe en refurbished witgoedartikelen.