Ons huis was al vele jaren een groot tochthol. Wij hebben de woning namelijk kunnen kopen als kluswoning, maar dat hield dus ook inderdaad in dat wij er nog heel veel aan moesten verbouwen voordat wij er uiteindelijk in konden gaan wonen. Wij hebben toen gekeken wat wij allemaal moesten laten doen en wij hebben toen een ander dak laten aanbrengen en dat hebben wij eerst nog zonder isolatie gedaan omdat wij daar geen geld voor hadden. Ook wilden wij ons graag goed verdiepen in de mogelijkheden die er waren om met goede isolatie te gaan werken. Ik heb toen bekeken wat de mogelijkheden waren om dit alles duurzaam te doen omdat ik dat belangrijk vind. Ik heb toen gezien dat je ook met icynene kunt gaan werken. Dat is een materiaal dat nog niet heel lang gebruikt wordt, maar waar heel goede resultaten mee bereikt zijn. Ik ben daarom gaan kijken wat ik allemaal over icynene kon vinden en ik moet u zeggen dat hoe meer ik over icynene las, hoe meer ik van mening raakte dat ik graag met icynene wilde gaan werken. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een bedrijf te vinden dat mij aan icynene kon helpen en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer contact kon opnemen met de mensen van isocoat-isolatie.nl. Deze mensen hebben namelijk icynene in hun aanbod opgenomen en ik kan u zeggen dat ik graag van hen wilde weten of icynene ook geschikt zou zijn voor ons huis. Ik heb daarom al heel snel even contact met deze mensen opgenomen om te horen hoe zij mij van dienst konden zijn en ik heb toen gevraagd of zij een keer langs wilden komen om te bekijken hoe wij in onze woning icynene konden laten aanbrengen. Mocht u ook op zoek zijn naar een bedrijf dat uw woning goed kan isoleren, dan raad ik u aan om ook een keer naar de site van dit bedrijf te gaan want deze mensen weten echt alles van goed isoleren. 

Wij kozen voor icynene

Wij hebben uiteindelijk besloten om ons huis van icynene te laten voorzien omdat dit middel duurzaam is en voor ons was icynene ook heel goed betaalbaar. Wij hebben toen met de mensen van dit bedrijf besproken hoe wij deze klus het beste konden uitvoeren en zij hebben toen vervolgens alles in gang gezet zodat wij snel een geïsoleerd huis konden hebben. Ik ben erg blij dat wij deze mensen in de arm genomen hebben want wij hebben gemerkt dat zij ons huis heel goed hebben aangepakt. Als het nu koud is, is het binnen heel lekker warm en ik ben daarom zeer te spreken over de goede service van dit bedrijf. 

Wilt u advies inwinnen? 

Ik kan mij voorstellen dat u niet helemaal op de hoogte bent van alle mogelijkheden omtrent isoleren en daarom zou ik zeggen dat:

  • u het beste even naar de site van isocoat-isolatie.nl kunt surfen 
  • u hier even kunt bekijken hoe deze mensen u verder kunnen helpen 
  • u altijd een afspraak kunt inplannen om advies in te winnen 

Ik ben blij dat wij onze woning hebben kunnen laten isoleren.