Je kinderen op zomerkamp sturen, ongeacht hun leeftijd, is altijd een beetje eng. Je moet zelf de controle loslaten en erop vertrouwen dat de organisatie ervoor zorgt dat jouw kind het naar zijn/haar zin heeft en zich fijn voelt. Gelukkig zijn daar de toffe zomerkampen van Club Adventure. Bij Club Adventure gaan avontuur, natuur en veiligheid altijd hand in hand. Bovendien hebben al hun medewerkers veel ervaring met kinderen en weten ze dus hoe te handelen als er iets aan de hand is. Ze werken alleen met de beste veiligheidssystemen en zijn bovendien volledig transparant in alles wat ze doen. Op een zomerkamp van Club Adventure voelen jouw kids zich thuis en vrij om zich te ontwikkelen, want dat is natuurlijk een beetje het doel. Door je kind op zomerkamp te sturen leer je het zelfstandig keuzes te maken en zich staande te houden zonder de hulp van zijn of haar ouders. Daarom is zo’n kamp ook zo goed voor kinderen. Ze kunnen even alles van thuis loslaten, allemaal coole dingen doen en in feite even iemand anders zijn. Veel ouders merken dat hun kind na terugkomst van zo’n kamp veel zelfverzekerder is en bovendien zelfstandiger. Ze hebben daarna vaak minder moeite met vreemde mensen en nieuwe situaties, omdat ze geleerd hebben dat ze zich dan heus wel redden.

Een avontuurlijk zomerkamp boeken

Bij Club Adventure kun je terecht voor allerlei verschillende zomerkampen voor kids, maar over het algemeen is er de meeste vraag naar een avontuurlijk zomerkamp. Daarom hebben ze in deze categorie diverse kampen in hun aanbod, zoals:

  • Het Survivalkamp (Voor 8 t/m 10 jaar)
  • Het Bushcraft kamp (Voor 8 t/m 10 jaar)
  • Het Outdoor Kids kamp (Voor 5 t/m 8 jaar)

Alledrie deze zomerkampen zijn te boeken voor een periode van zowel 4 als 7 dagen. Als jouw kind voor de eerste keer op zomerkamp gaat zijn 4 dagen misschien al meer dan voldoende. Als het de tweede keer is, of wanneer je een heel sociaal kind hebt dat niet gauw heimwee heeft kun je kiezen voor de 7 dagen. Dit betreft 6 nachten en 7 dagen vol avontuur middenin de natuur. Dit is overigens een terugkomend aspect in alle kampen die Club Adventure organiseert. Kinderen vinden het nu eenmaal heerlijk om in de natuur te verblijven, ergens waar ze technologie helemaal achter zich kunnen laten (met uitzondering van het Game & Reality kamp natuurlijk).

Crea Girls kamp van 4 of 7 dagen

Voor creatieve meiden organiseren ze bij Club Adventure het super leuke Crea Girls zomerkamp, met een duur van zowel 4 als 7 dagen. Tijdens dit kamp gaan de meiden aan de slag met allerlei creatieve bezigheden, zoals kleien, je eigen armbandjes maken, schilderen en natuurlijk cupcakes versieren. Tijdens dit Crea Girls zomerkamp is er zelfs een heuse fashion-dag! Op deze dag gaan ze hun eigen kleren maken, creatief nagels lakken en natuurlijk met make-up aan de slag. Aan het einde van de dag volgt een echte modeshow waarop ze al hun creaties kunnen showen aan de rest. Meiden leven tijdens deze dag vaak helemaal op, want wat is er nu leuker dan zelf de catwalk opgaan met je zelf gelakte nagels en zelfgemaakte sieraden? Niets, toch? Boek dus snel dit creatieve zomerkamp voor jouw dochter en geef haar een week om nooit te vergeten… 

https://www.clubadventure.nl/