Wilt u eens op vakantie in uw eigen land? Maar bent u niet zo van de stranden en zee? Gelukkig hebt u dan nog volop keuze in dit kleine land. Kiest u eens voor Twente, de regio in het oosten van Overijssel. Naast interessante steden zoals Enschede en Hengelo kunt u de natuur in want in dit bosrijke gebied valt van alles te beleven. Over het weer mogen we zeker in de lente en de zomer niet klagen. In Nederland krijgen we tegenwoordig zelfs jaarlijks te maken met minstens één hittegolf. Als u graag een vakantiehuis in Twente wilt huren dan hopen we dat u eens op onze website kijkt. Want u kunt hier een zeer bijzonder vakantiehuis in Twente huren, de Schneidershaar genoemd. Op de website van De Schneidershaar vindt u alle informatie die u maar nodig hebt om snel een beslissing te maken. Een vakantiehuis in Twente boeken kunt u het beste ruim van te voren doen. Want Twente is een populaire vakantiebestemming geworden. Het is een streek waar men het nog wat rustiger aan doet. En dat is voor de inwoners van de Randstad een verademing. Lekker de zomer in de natuur doorbrengen, ver weg van alle drukte, internet, verplichtingen en stress? Kies dan voor dit vakantiehuis in Twente.

Reserveer snel een plekje in dit vakantiehuis in Twente

Dit vakantiehuis in Twente is een vrij groot op zichzelf staande woning met een maximale capaciteit van 16 inwoners. U kunt er met uw gezin in verblijven maar u zult begrijpen dat er dan vele kamers overblijven. Wij vinden het prettig dat het huis in zijn geheel bewoond is en daarom raden we vooral families of grote vriendengroepen aan om dit vakantiehuis in Twente te huren. Misschien hebt u binnenkort een familieweekend gepland in Twente en is het aan u om onderdak te regelen. Een goede reden om voor dit vakantiehuis in Twente te kiezen. U vindt dit huis in Ambt-Delden, een plaats nabij Hengelo. Maar wel net zo ver weg dat het al aan de bosrand ligt. Geniet van onder andere:

  • De prachtige bossen waar u kunt wandelen en fietsen,
  • De uitgestrekte heidevelden die u enkel nog in Drenthe en Twente aantreft,
  • En de ongerepte natuur.

Een uitstapje maken naar een grote plaats in Duitsland zoals Munster raden we u tevens van harte aan. Of bekijk een museum in Twente, ga shoppen in Enschede of lekker uiteten. We kunnen diverse restaurants aanbevelen waar u de lokale streekgerechten kunt proeven. En waar er trouwens genoeg plek is voor de hele familie. Bent u al overtuigd of bent u benieuwd wat anderen zeiden over hun verblijf in dit vakantiehuis in Twente? Leest u dan de diverse reacties die men op onze website heeft achtergelaten. Dit zijn louter positieve recensies dus hopelijk neemt u daarna eens contact met ons op.

Op onze website kunt u alvast inspiratie opdoen

We geven u op de website een beeld van de omgeving, de prijzen, de beschikbaarheid, de reviews en u kunt er vele foto’s bekijken. Het vakantiehuis in Twente is uitgerust met 7 slaapkamers, een keuken met 2 fornuizen en een bijkeuken met een ruime koelcel. Rond de woning zijn diverse speelmogelijkheden voor kinderen aanwezig. En als u zelf graag een partijtje wilt voetballen of badmintonnen dan biedt het terrein daar genoeg ruimte voor. Als u precies wilt weten wat het u gaat kosten dan kunt u via de site een vrijblijvende offerte aanvragen. Neemt u eens contact op met de verhuurders, de familie Jannink. U kunt hen mailen of even opbellen met behulp van het 06-nummer dat u op de site terugvindt.