Vroeger was ik altijd iemand die heel erg leed onder overgewicht. Het maakte niet uit wat ik allemaal deed; ik werd er dik van. Dat vond ik altijd heel erg vervelend, maar ik meende nou eenmaal dat er voor mij niets aan te doen was. Vandaar dat ik mij op een gegeven moment maar heb neergelegd bij mijn gewicht. Afvallen zat er voor mij nooit in en toen ik dit op een gegeven moment eens tegen een vriend van mij zei, begon hij heel erg hard te lachen. Ik snapte niet helemaal waarom hij dit deed en eerlijk gezegd vond ik het ook een beetje kwetsend. Hij vertelde mij dat hij moest lachen omdat hij het idee had dat hij zichzelf hoorde praten. Ik snapte dat niet helemaal, maar toen vertelde hij dat hij vroeger ook behoorlijk aan de zware kant was geweest. Ik kon dat maar nauwelijks geloven want tegenwoordig heeft hij een heel strak lijf. Hij vertelde mij dat hij op een gegeven moment met hulp is gaan afvallen en dat heeft hem geen windeieren gelegd, dat zag ik dus meteen wel. Ik vroeg hem meteen waar hij dit had gedaan, dat afvallen. Hij vertelde mij toen dat hij dit had gedaan aan de hand van een website die hij op het internet had gevonden. Dat sprak mij heel erg aan en vandaar dat ik ook maar eens even ben gaan kijken wat ik allemaal op het web over afvallen zou kunnen vinden. Ik kan u zeggen; de resultaten waren overweldigend. Daar wil ik u hier graag even iets meer over vertellen.

Afvallen zonder te stoppen

Ik ben iemand die het altijd heel erg moeilijk vindt om iets waaraan ze is begonnen, ook vol te houden. Vandaar dat ik ook nooit goed ben geweest in afvallen. Toch wilde ik het deze keer nog een keer proberen omdat ik mij er eigenlijk niet bij wilde neerleggen dat ik slecht was in afvallen. Ik ben blij dat ik dit gedaan heb. Ik ben begonnen op het internet. Ik ben hier namelijk gewoon maar eens even op zoek gegaan naar meer informatie over afvallen. Ik ben namelijk iemand die zich eerst altijd graag even inleest in de materie. Ik kwam op deze manier terecht op de site van afvallenmetnederland.nl. Deze site kende ik helemaal niet, maar het sprak me meteen heel erg aan. Vandaar dat ik alle gegevens op deze site maar eens even ben gaan bekijken. Dat is mij heel erg goed bevallen. Ik heb namelijk precies datgene gevonden waar ik naar op zoek was en dat vond ik heel erg prettig. Ik had meteen in de gaten dat ik hier waarschijnlijk wel eens zou kunnen gaan slagen wanneer het gaat over afvallen. Dat bleek geheel juist te zijn en vandaar dat ik het dus ook heel erg leuk vond dat ik deze site gevonden heb. Hier kun je aan de hand van allerlei interessante schema’s werken om te beginnen met afvallen. Dat was precies waar ik naar op zoek was en dus ben ik heel blij dat ik deze pagina heb weten te vinden.

Ik heb mijn ideale gewicht bereikt

Ik kan u zeggen dat het geen eenvoudige strijd was, maar inmiddels ben ik al heel erg veel kilo’s kwijtgeraakt. Dat was precies wat ik graag wilde en vandaar dat ik ook heel erg blij ben dat ik deze site heb weten te vinden. Kortom:

  • ik ben heel erg tevreden over deze pagina
  • ik heb hier heel veel steun en kracht uit geput
  • ik raad iedereen met overgewicht deze site van harte aan