Vorige maand kreeg ik van mijn baas te horen dat het weer tijd was voor mijn jaarlijkse bijscholingstraject. Ik heb altijd een enorme hekel aan deze cursussen, dat durf ik nu wel toe te geven. Het is namelijk zo dat ik niet een heel snelle leerling ben en ik vind het altijd heel moeilijk om dingen uit mijn hoofd te leren. In de praktijk snap ik alles wel maar als ik het vervolgens in een boekje lees, lijkt het alsof ik nog nooit een vinger verroerd heb in mijn vakgebied. Dat is echter niet waar want ik werk al twintig jaar bij ons in de loods en dit werk heb ik altijd naar volle tevredenheid verricht. Kortom, je kunt dus wel stellen dat ik niet net pas ben komen kijken. Mijn baas vertelde mij dat hij mij had aangemeld voor de Nen 3140. Dat zei mij in eerste instantie niet heel veel want ik vind Nen 3140 nogal abstract klinken. Gelukkig heb ik een collega die al eens een dergelijke cursus heeft gedaan en hij vertelde mij dat hij het heel leuk had gevonden. Dat vond ik goed om te horen want ik dacht dat als iets de naam Nen 3140 krijgt, het nooit interessant kan zijn. Dat bleek ik echter helemaal verkeerd te hebben opgevat want het bleek dat ik heel veel plezier zou gaan beleven aan de Nen 3140. Omdat het mij allemaal zo goed bevallen is, heb ik besloten om mijn ervaringen even op papier te zetten zodat u een beeld kunt krijgen van wat ik ongeveer heb meegemaakt. Mocht u ook een cursus overwegen dan kan mijn tekst u wellicht al of niet over de streep trekken.

Wat is Nen 3140 precies?

Het is niet onverstandig om even wat meer te weten te komen over de simpele vraag wat Nen 3140 nou eigenlijk is? Welnu, zoals ik al in het voorgaande schreef wist ik dat zelf ook niet helemaal. Gelukkig weet ik nu wel wat Nen 3140 precies is en ik kan u zeggen dat ik er in mijn werk vanaf de dag dat ik het traject afgerond heb, meteen de vruchten van heb weten te plukken. Ik ben dan ook heel blij dat ik het Nen 3140 traject heb gevolgd omdat nu veel meer inzicht heb in bepaalde onderwerpen. Ook mijn collega’s merken dit aan mij omdat ze zien dat ik nu anders te werk ga. Mijn baas is eveneens heel erg blij dat ik het Nen 3140 traject met succes heb afgerond en daarom overweegt hij om mijn salaris te gaan verhogen. Dat mocht ook wel eens want dit was de afgelopen zeven jaar niet meer gebeurd en dat was niet helemaal eerlijk voor mij. Afijn, het doet er ook niet toe hoeveel ik verdien. Waar ik het hier over zou willen hebben is Nen 3140, ik kan u vertellen dat mij dit heel erg goed bevallen is.

Schrijf u vandaag nog in

Wanneer u twijfelt of u zich wel of niet zou moeten inschrijven dan kan ik u vertellen dat het zeer de moeite loont om deze cursus te gaan volgen. Ik heb er namelijk iedere dag opnieuw veel plezier van en daarom raad ik iedereen van harte aan om:

  • vandaag nog even op de website te kijken
  • te informeren wat de mogelijkheden zijn
  • contact op te nemen met een van de instructeurs wanneer u nog vragen heeft
  • Lees meer op https://ingeniumbedrijfsadvies.nl/