Al sinds 1986 is India Poort te vinden in Hilversum: restaurant, maar daarnaast ook bezorger van Indiaas eten van de hoogste culinaire kwaliteit. Bij dit Hilversum restaurant zult u als klant in de watten gelegd worden en u maakt hier een ware reis door India mee. Al vele mensen gingen u voor en het eten, maar ook de sfeer viel iedere keer weer zeer in de smaak. Op de website van dit Hilversum restaurant kunt u dat ook terugzien als u bij de recensies kijkt. Mensen gaven maar liefst een 8,8 voor het eten, de service en de sfeer. Ook voor u willen wij het beste uit een avondje uit halen. Toen dit bedrijf in 1986 haar deuren opende, was dit het eerste Indiase Hilversum restaurant. Om deze reden kon de onderneming uitgroeien tot de beste expert op het gebied van de Indiase keuken, maar bijvoorbeeld ook door Nederland de Indiase cultuur te leren kennen. Als je in dit Hilversum restaurant geweest bent, wil je ook naar dit land met haar rijke cultuur en gevarieerde keuken. En voor mensen die al eens naar deze mooie bestemming geweest zijn, zal dit Hilversum restaurant kunnen helpen met het terughalen van herinneringen aan dat prachtige land en het heerlijke eten. Het is alsof u teruggaat in de tijd en weer door de straten van een Indiase stad of een dorpje loopt. Onder andere door de vele, verse kruiden die gebruikt worden in onze keuken, zult u de geuren kunnen herkennen van uw verblijf daar. Wij kunnen het eten ook zo pittig maken, zoals u dat wenst. Zelfs als u niet een pittig gerecht wenst te eten, zal de smaak er nog niet minder om zijn, omdat er altijd met verse en smaakvolle ingrediënten gekookt worden door de ervaren en gemotiveerde koks.

Hilversum: restaurant met volop keus

Bij dit Hilversum restaurant met een overheerlijke Indiase keuken is er voor iedereen een geschikte keus op de menukaart te vinden. Er zijn zowel vis-, vlees- als vegetarische gerechten te kiezen en ook in scherpte wordt er verschil gemaakt. Uiteraard beschikt dit Hilversum restaurant ook over kleine bijgerechten, zoals Nan (tarwebrood). Een aantal favoriete van bezoekers van dit Hilversum restaurant zijn onder meer:

  • Butter chicken: kip met een overheerlijke, smaakvolle saus met onder andere koriander, komijn en knoflook
  • Tikka massala: stukjes kip in een romige, pittige saus met kruiden en yoghurt
  • Murg tandoori: heerlijke gemarineerde kip
  • Vegetarische Saag paneer: spinaziegerecht met kaas voor de vegetariër en iedereen die geen bezwaar heeft tegen een gerecht zonder vlees

Zoals u kunt zien, heeft dit Hilversum restaurant voor iedereen wel wat te bieden. Bij de favoriete gerechten zitten veel kipgerechten, maar natuurlijk bieden wij u als klant nog veel meer verschillende ingrediënten aan. Zo is er onder andere keus uit visgerechten, garnalengerechten, rundvleesgerechten en een uitgebreid aanbod aan vegetarische maaltijden. Bent u op zoek naar een eetgelegenheid die u echt kan verrassen met haar gerechten en de sfeer die het aan haar klanten kan aanbieden? Dit Hilversum restaurant zou zo maar kunnen zijn waar u naar op zoek bent. Deze locatie is ideaal voor uitjes met uw familie, werk en vrienden. Naast geweldig eten bieden wij bij dit Hilversum restaurant natuurlijk ook lekkere drankjes aan die perfect passen bij de maaltijden. Zo hebben wij ook Indiaas bier, zoals Cobra en Kingfisher. Deze soorten bier passen heel goed bij pittig eten, maar ook bij een gerecht dat niet pittig is.

Ook een bezorgservice

Als u een keer geen zin hebt om buiten de deur te eten, kunt u toch nog steeds terecht bij dit Hilversum restaurant. Sinds onze huidige eigenaar bij ons werkzaam is, heeft hij ook de bezorgservice hier geïntroduceerd. Ook bij u thuis kunt u dus volop genieten van overheerlijk eten, ook als u een keer te druk bent om zelf te koken. Dit Hilversum restaurant kan zowel in deze stad bezorgen, als in de plaatsen Kortenhoef en Loosdrecht die in de buurt liggen. Als u op de website van India Poort kijkt, dan kunt u heel eenvoudig uw postcode invullen om te controleren of wij ook bij u kunnen bezorgen.
Ook voor klanten die gebruikmaken van onze bezorgservice is er natuurlijk volop keus. De menu’s waaruit u kunt kiezen zijn te vinden op de website en als er aanvullende eisen of wensen zijn dan kunt u dit natuurlijk altijd aangeven via de telefoon of bij de opmerkingen. Naast menu’s en contactgegevens kunt u ook zien wat andere klanten van ons eten, onze service en meer vinden. Er zijn verschillende recensies terug te vinden op onze site. Daarnaast kunt u uiteraard ‘Hilversum restaurant’ zoeken op het internet, zodat u ons bedrijf ook op andere websites terug zou kunnen vinden. Op deze manier krijgt u een volledig beeld van wat wij u aanbieden en wat anderen hiervan vinden. Heeft u gezocht op ‘Hilversum restaurant’, dan heeft u misschien ook gezien dat u zelf uw beoordeling kunt geven. Nadat u bij dit Hilversum restaurant gegeten hebt, kunt u zeer eenvoudig met anderen delen hoe uw avondje uit was. Ook wij als restauranteigenaars horen graag wat klanten van onze onderneming vinden, zodat wij het al onze klanten volledig naar hun zin kunnen maken. Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen via onze website, via de telefoon of geef uw beoordeling via andere websites. Ontdek ook bij ons de bijzondere, Indiase wereld.