Een cursus snellezen, leuk voor de een, minder leuk voor de ander, omdat het best wel confronterend is. Een cursus snellezen bestaat er voor iedereen, maar het is wel goed om het doel voor ogen te houden en realistisch te blijven. Niet iedereen is even goed in snellezen dus een cursus snellezen zal niet voor iedereen weggelegd zijn. Wel voor jou, want jij hebt geklikt op deze tekst en wilt blijkbaar meer weten over de cursus snellezen. Speciaal voor mensen zoals jij heb ik de cursus snellezen beschreven en mijn ervaringen toegevoegd. Ook in deze volgorde zal ik dit gaan omschrijven. 

De inhoud van de cursus snellezen: wat en waarom?

Alles wat je nodig hebt om informatie sneller te verwerken, beter te begrijpen en makkelijker te onthouden. Dit is iets dat je gelijk leest als je snellezen.com opent. Ze zijn een van de beste opleiders van Nederland over snellezen en tevens slim met informatie omgaan. Waarom zou je voor hen kiezen? Onder meer de volgende redenen spelen daarbij een rol:
  • De nieuwste technieken op maat 
  • Samen productiever op locatie bij jou
  • Onbeperkte follow-up
  • Beoordeeld met een 8,7
  • 100% garantie op resultaat 

De inhoud van de cursus snellezen is verschillend, jij kunt dit alleen doen maar jij kunt dit ook samen met je collega’s doen. Als jij je in een bepaald team bevindt dan kun je best wel profijt hebben van een aantal collega’s die sneller kunnen lezen, want tijd is geld en op deze manier kun jij heel wat geld besparen. De cursus snellezen op een van hun locaties, hoe kun jij minimaal twee keer zo snel lezen, beter begrijpen en makkelijker onthouden? Door de populaire 1-daagse cursus snellezen te volgen. Hoe duur is het? Het is niet meer dan 350 euro. Dat valt mee en komt neer op minder dan een euro per dag als je het op jaarbasis zou berekenen.

Mijn ervaringen en de gevolgen voor mijn werkzaamheden 

Ik werk op een kantoor in de advocatuur en dagelijks moet ik veel stof tot me nemen. Ik moet honderden pagina’s literatuur door, arresten, ik moet veel schrijven en vaak ook nog presenteren aan klanten of aan andere collega’s. Omdat hier veel tijd verloren kan gaan nam ik me voor om een cursus snellezen te volgen. Dit heeft veel positieve gevolgen gehad voor mijn werkzaamheden, het schijnt nu zo te zijn dat ik als een van de collega’s wordt beschouwd die het snelst kan lezen. Dat is handig, want andere collega’s kunnen daarvan gebruik maken en zo zorgen we dat onze resultaten naar een hoger niveau worden getild. De cursus snellezen is de oplossing als je dagelijks te maken hebt met leeswerk, concentratie, tijdgebrek, besluitvorming, motivatie, geheugen, creativiteit, begrip en structuur. Binnen een dag leer je al de beste technieken om je op al deze gebieden te verbeteren. snellezen.com helpt je op weg, op weg naar de top, want dat is natuurlijk iets dat je wilt, of het nu of later is, de top bereiken is iets wat in de advocatuur mogelijk is, maar alleen als je efficient en hard werkt.