Tegenwoordig speelt social media een grote rol in het dagelijks leven. Er zijn zoveel verschillende platformen, dat het soms een hele klus is om alles bij te houden. De meeste mensen hebben wel een facebookaccount. Anderen zitten bijvoorbeeld ook op Twitter of op Instagram. Een andere soort social media is LinkedIn. Steeds meer mensen maken tegenwoordig gebruik van LinkedIn. Vrij logisch ook, daar LinkedIn een speciaal social media platform is dat is bedoeld om te netwerken. Je kunt er bijvoorbeeld je collega’s op toevoegen of een potentiële nieuwe werknemer voor je bedrijf. Omdat LinkedIn een platform is dat als doel heeft om werkgevers en werknemers bij elkaar te brengen, is het wel belangrijk dat je een goede foto voor LinkedIn hebt. Een goede foto voor LinkedIn zorgt er namelijk voor dat je goed overkomt bij een potentiële nieuwe werkgever. Je wilt immers wel goed voor de dag komen. 

Laat een goede foto voor LinkedIn maken bij jeleukstefoto.nl 

Welke foto je ook gebruikt als je foto voor LinkedIn, je wordt er gegarandeerd op beoordeeld. Een foto zegt namelijk veel over een persoon. Om die reden moet een foto voor LinkedIn niet alleen van goede kwaliteit, maar laat ook zien wie jij bent als persoon. Daar waar je op Facebook of op snapchat misschien gebruikmaakt van een foto met een schattige filter met honden oortjes, is dit op je foto voor LinkedIn absoluut niet aan te raden. Je wilt natuurlijk wel serieus en betrouwbaar overkomen. Ook die ene foto van jou en je beste vriendin tijdens haar huisfeest is geen goede foto om op LinkedIn te plaatsen. Nee, een goede foto voor LinkedIn is een zakelijk en serieus portret, dat wel uitstraalt wie jij bent als persoon. Een foto van hoge kwaliteit tegen een neutrale achtergrond. Geen gekke poses, niet uitgebreid lachen of je tong uitsteken en al helemaal geen selfie die je in spiegel hebt genomen. Wanneer je zelf niet zo goed in staat bent om een goede foto te maken voor op je LinkedIn profiel, dan kun je ervoor kiezen om deze te laten maken door een professional. Bij jeleukstefoto.nl kun je bijvoorbeeld zo’n speciale profielfoto laten maken. Je krijgt dan een professionele fotoshoot met een echte fotograaf die samen met jou de perfecte profielfoto voor social media maakt. Bij jeleukstefoto.nl kun je echter voor meer terecht dan alleen een profielfoto voor social media. Je kunt er bijvoorbeeld ook terecht voor: 

  • Personeelsfoto’s 
  • Familiefotografie 
  • Trouwreportage 
  • Dierenfotografie 
  • Productfotografie 

Je kunt dus voor alle soorten foto’s die je nodig hebt terecht bij jeleukstefoto.nl. De professionele fotograaf van deleukstefoto.nl gaat met je aan de slag tijdens een heuse fotoshoot. Je krijgt na afloop meerdere foto’s, zodat je zelf de beste profielfoto eruit kunt kiezen. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan een echt zakelijke foto, of liever eentje die meer spontaan of humoristisch oogt? Het kan allemaal tijdens de profielfotoshoot bij jeleukstefoto.nl. Naderhand krijg je de foto’s opgestuurd in een formaat die je gemakkelijk als profielfoto in kunt stellen op social media. 

Laat ook jouw perfecte profielfoto maken bij jeleukstefoto.nl 

Als jij dus op zoek bent naar een nieuwe foto voor LinkedIn, dan ben je bij jeleukstefoto.nl aan het juiste adres. Met de juiste profielfoto val je niet alleen op bij werkgevers, maar straal je ook uit dat je professioneel en betrouwbaar bent. Laat je profielfoto voor social media dan ook nemen door een professional. Kijk op jeleukstefoto voor meer informatie of maak direct een afspraak. Geen selfies meer op jouw LinkedIn-profiel, maar alleen een professionele en zakelijke foto.