In publieke gebouwen waar mensen worden verzorgd, moet u er altijd goed op letten dat de legionellapreventie goed geregeld is. Het gaat hier bijvoorbeeld over gebouwen zoals ziekenhuizen, scholen, maar ook verzorgingshuizen en andere instellingen. Als de legionellapreventie hier niet goed op orde is, dan kan dat heel grote gevolgen hebben voor de mensen die hier wonen. Het gaat hier namelijk vaak over zwakkere mensen en deze kunnen grote risico’s lopen wanneer deze met legionella in aanraking komen. Genoeg reden dus om een keer te komen kijken wat wij voor u kunnen doen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in legionellapreventie en wij komen u graag helpen. Het enige wat u hoeft te doen, is even een afspraak met ons inplannen zodat wij u op korte termijn een keer kunnen komen helpen. Wij staan altijd voor u klaar om u van dienst te zijn. Mocht u willen weten hoe wij te werk gaan, dan kunt u ook een keer op onze site komen kijken. Hier hebben wij namelijk uitgebreid beschreven hoe onze legionellapreventie in zijn werk gaat. U zult zien dat wij altijd op zeer professionele wijze te werk gaan omdat wij er zeker van willen zijn dat u geen problemen krijgt. Wij voelen ons zeer verantwoordelijk en daarom leveren wij altijd de best denkbare service. Genoeg reden dus om een keer te komen kijken wat wij allemaal voor u kunnen doen. Surf daarom even naar hollandbuilding.nl. Hier kunt u ook onze contactgegevens vinden voor het geval u ons meteen wilt inschakelen om een keer bij u langs te komen. 

Waarom is legionellapreventie belangrijk?

Als u waterleidingen een tijd lang niet gebruikt, kan het zijn dat zich hier bacteriën gaan ontwikkelen. Dat kan grote gevolgen hebben voor de mensen die de leidingen na verloop van tijd weer gaan gebruiken. Wanneer u namelijk geen legionellapreventie toepast, is de kans groot dat deze mensen met de bacteriën in aanraking komen waardoor zij ziek zullen worden. Voor kwetsbare mensen kan dit zelfs leiden tot de dood. Het is daarom voor instellingen waar veel mensen worden verzorgd, van het grootste belang om de legionellapreventie goed in de gaten te houden. Wij voeren dit belangrijke werk graag voor u uit en wij hopen daarom ook dat u snel een keer naar onze site wilt komen kijken om te zien wat wij voor u kunnen doen. U zult merken dat wanneer u met ons in zee gaat, wij er alles aan zullen doen om te zorgen dat wij snel een keer bij u langs komen. Wij kijken dan meteen hoe uw leidingen er aan toe zijn en als wij moeten ingrijpen, dan doen wij dat ook meteen. 

Kies voor zekerheid

Wij hopen dat wij u een goed beeld hebben kunnen geven van onze mogelijkheden. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen om de veiligheid te garanderen. Kortom:

  • Wij zorgen dat uw leidingen altijd schoon zijn
  • Wij kunnen de bacterie verwijderen als die zich ontwikkeld heeft
  • Wij kunnen u al op heel korte termijn van dienst zijn
  • Hollandbuilding

Meer weten over onze mogelijkheden? Bel of mail ons dan vandaag nog even.