Wanneer u op zoek bent naar kantoorinrichting voor uw bedrijf bent u bij Shiraz Office Furniture aan het juiste adres. Zowel op shiraz.nl als in de groots opgezette showroom in Dordrecht kunt u zich naar harte lust laten inspireren voor uw eigen kantoorinrichting. Een compleet assortiment met brede keuze aan tafels, bureaus, stoelen, kasten en meer is voor u beschikbaar. Design of op maat gemaakt, gebaseerd op uw wensen komt Shiraz Office Furniture tot de kantoorinrichting waarnaar u op zoek bent.

Het kantoorinrichting assortiment

Op de website van Shiraz Office Furniture kunt u al een eerste indruk krijgen van het assortiment dat voor kantoorinrichting wordt aangeboden. U kunt hierbij denken aan:

  • Kantoormeubilair
  • Vergadermeubilair
  • Kantinemeubilair
  • Zaal- en schoolmeubilair
  • Garderobe-inrichting
  • Magazijninrichting
  • En meer

Het is natuurlijk afhankelijk van uw organisatie of bedrijf om te bepalen welke elementen uw kantoorinrichting nodig heeft en waarmee u compleet bent ingericht. Het begint uiteraard met meubilair, maar kantoorinrichting is meer en voor verschillende personen zijn ook verschillende soorten meubels en accessoires nodig. Zo biedt Shiraz Office Furniture ook speciaal meubilair voor directies die een bepaalde grandeur uitstralen en passen bij de functie die wordt uitgevoerd in die specifieke ruimte. Heeft u een praktijk met wachtruimte, dan is het belangrijk om een bepaalde sfeer te creëren die bij uw klanten, cliënten of patiënten past. Overigens biedt Shiraz Office Furniture ook zorgmeubilair als zorgtafels en zorgstoelen. Ook voor het onderwijs zijn verschillende producten in het assortiment aanwezig. Zo biedt Shiraz Office Furniture kantoorinrichting voor elke bedrijfstak, groot en klein.

Aankleding, gebruik en meer

De inrichting van een kantoor vraagt zoals gezegd om meer dan enkel meubilair. Het vraagt ook om een sfeer en een prettige uitstraling waarin werknemers zich goed kunnen focussen op hun werk en zich op hun gemak voelen. In veel kantoren is het tegenwoordig gebruikelijk dat er in grote ruimtes wordt gewerkt. De kantoortuin is al lang niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Toch biedt dit vaak een akoestiekprobleem met zich mee. Shiraz Office Furniture biedt daarom ook akoestische oplossingen in de vorm van panelen, werkplekken, zitelementen en kasten om zo toch de mogelijkheid te bieden werkplekken te creëren waaraan werknemers ongestoord kunnen werken. Een prettige sfeer en goede inrichting van het kantoor is van invloed op de productiviteit van het kantoorpersoneel. Kantoorinrichting bestaat daarom ook uit de aankleding en dit kan zeer breed worden opgevat. Bij de aankleding van de kantoorinrichting gaat het niet alleen om het visuele aspect, maar ook om functionaliteit. Zo kunt u bij Shiraz Office Furniture onder andere ook terecht voor echte praktische zaken, zoals monitorarmen en prullenbakken. Voor de aankleding kan het sfeervol, maar ook praktisch zijn, om met vitrinekasten te werken, bijvoorbeeld voor het uitstallen en tonen van producten of voorbeelden daarvan. Folderrekken maken daar ook deel van uit. Een vergaderruimte wordt vaak extra functioneel ingericht met diverse presentatiemiddelen. Daarbij kunt u denken aan whiteboarden, krijtborden en prikborden van vilt of kurk. En voor de sfeer mag ook zeker de juiste verlichting niet ontbreken. Een mooie lamp is niet alleen een aanwinst voor de uitstraling en inrichting van de ruimte, maar de juiste verlichting brengt ook sfeer en is erg bepalend voor de rest van de kantoorinrichting. Shiraz Office Furniture brengt daarmee alle elementen samen die de juiste inrichting van uw kantoor, bedrijfspand, praktijk of school. Via de website www.shiraz.nl kunt u zich laten inspireren en direct producten aanschaffen die op voorraad zijn. Ook kunt u enkele meubelen op maat laten maken. Wilt u graag toch zelf ervaren welke kwaliteit Shiraz u kan leveren, brengt u dan vooral een bezoek aan de showroom in Dordrecht.