Wij hebben een stichting waarbij wij heel veel met vrijwilligers werken. Wij vinden het belangrijk om hen aan het eind van het jaar iets te geven omdat wij willen laten merken dat wij het werk van onze vrijwilligers heel erg op prijs stellen. Wij bieden hen daarom aan het eind van het jaar altijd een diner aan en aan het eind van het diner dan geven wij deze mensen altijd een kleine attentie. Wij hebben vorig jaar gekozen om een kaars van bridgewater te geven. Wij hebben namelijk lang gekeken naar wat wij onze mensen konden geven en wij hebben toen besloten dat een kaars van bridgewater heel leuk zou zijn om te krijgen. Wij hebben toen gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij de kaarsen van bridgewater wilden inslaan. Wij hebben toen allerlei winkels bezocht, maar wij hebben gemerkt dat het niet eenvoudig is om een aanbieder te vinden waar je in grote getale kaarsen van bridgewater kunt inslaan. Wij hebben zo’n vijftig vrijwilligers dus wij wilden graag in een keer alle kaarsen van bridgewater inslaan. Wij hebben daarom lang moeten zoeken naar mogelijkheden en wij hebben uiteindelijk gekozen om met de mensen van Bridgewatershop.com in zee te gaan. Dit hadden wij meteen moeten gaan zoeken, maar wij hebben er nooit over nagedacht dat wij ook een aankoop via het internet konden doen. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden die er waren om de kaarsen van bridgewater via deze site te kopen en uiteraard konden wij allerlei kaarsen via deze webwinkel inslaan. Wij hebben met heel veel genoegen door het aanbod gebladerd en wij kunnen niet anders dan zeggen dan dat wij heel erg onder de indruk waren van alles wat wij hier aangeboden kregen. Deze mensen hebben al hun goederen heel mooi op de site gepresenteerd en wij zijn daarom ook blij dat wij deze site gevonden hebben. Wij hebben gemerkt dat wij hier eenvoudig een bestelling door konden geven en dat wij in een veilige omgeving konden afrekenen. Hierdoor wisten wij meteen dat wij geen miskoop hadden gedaan en dat wij onze kaarsen van bridgewater al heel snel konden verwachten. Wij kregen namelijk meteen een mailtje waarin ons geschreven werd dat de kaarsen van bridgewater onderweg waren. 

Kent u de kaarsen van Bridgewater al?

De kaarsen van Bridgewater zijn heel sfeervol 

Wij hebben gemerkt dat wanneer je de kaarsen van bridgewater geeft aan iemand, je echt een  leuk cadeau geeft. De kaarsen zijn namelijk heel mooi, mooi verpakt en dat maakt het heel leuk om deze kaarsen weg te geven. Het zal u dan ook niet verbazen dat de mensen die een kaars van Bridgewater van ons  kregen, daar heel blij van werden. Kijk daarom ook een keer op de site van Bridgewatershop.com wanneer u ook een aantal van deze mooie kaarsen wilt bestellen. 

Deze pagina gaan wij onthouden 

Wij moeten wel vaker even een klein geschenk geven aan iemand en dus gaan wij Bridgewatershop.com zeker onthouden omdat:

  • Wij  hier heel mooie kaarsen konden kopen
  • Wij hier heel veel keus kregen aangeboden 
  • Zowel de service als de producten hier heel goed zijn

Bekijk het aanbod zelf ook nog even op de site van deze aanbieder.