Wat is dat precies, een holistische massage? Dat vragen mensen mij weleens. Wanneer we spreken van een holistische massage, dan spreken we van een massage waarbij er wordt gekeken naar de mens als geheel, oftewel, naar de mens als holistische eenheid en als onderdeel van het universum. De holistische filosofie is ons in het westen niet aangeleerd. In het westen houden we er een typisch westerse manier van denken op na en die wordt doorgaans bepaald door ons rationeel denkvermogen. We zoeken naar oplossingen door over de dingen na te denken. Veel mensen in het westen ervaren dat ze op de een of andere manier niet zo lekker in hun vel zitten. Ze zijn van hun lichaam verwijderd. Hoe komt dat? Dat heeft te maken met het feit dat wanneer je veel vanuit de ratio handelt en niet vanuit het hart of de intuïtie, dan bestaat de kans dat je op een bepaald moment van je lichaam verwijderd raakt. Een holistische massage kan helpen om zogezegd weer terug in het lichaam te komen. Een tip die ik mensen wel eens geef die te kennen geven dat ze zich van het lichaam verwijderd voelen is, ga eens liggen en voel je lichaam. Het klinkt ontzettend simpel maar veel mensen leven een druk leven en staan eigenlijk geen moment stil bij hoe ze zich nu eigenlijk voelen. Dat is een goede manier om van je lichaam verwijderd te raken en je niet meer helemaal thuis in het lichaam te voelen. Een holistische massage is massage waarbij er wordt gekeken naar de mens als fysieke en energetische eenheid. Wanneer je kiest voor een holistische massage zal je lichaam worden behandeld met een heerlijke olie. Wist je dat olie ontzettend voedend is voor het lichaam en dat het ervoor zorgt dat het lichaam tot rust komt? Dat is dan ook de reden dat er bij een holistische massage olie zal worden gebruikt. De massage maakt dat je een diepe ontspanning bereikt en dat heeft weer impact op je geest en hoe je je voelt in de dagelijkse praktijk.

  • De massage zorgt voor een diepe ontspanning
  • Er wordt gebruik gemaakt van hydraterende olie
  • De massage zal knooppunten en blokkades in het lichaam opheffen 

De holistische massage voor jou

Je vrijer voelen betekent niets minder dan jezelf toestaan te voelen wat je voelt. Een vrijer gevoel ervaren heeft niets met je omgeving te maken en alles met hoe jij jezelf tot de dingen verhoudt. Blokkades kunnen ontstaan doordat je slechte voeding hebt binnen gekregen, of doordat je dingen hebt meegemaakt die je gespannen maakten. Een holistische massage kan je altijd weer helpen om in je lichaam te komen en dat lichaam tot rust te brengen. Dat heeft een directe invloed op gezondheid zowel geestelijk als fysiek. 

Massage Feeling Good

Via massage-feelinggood.nl kies je voor de beste holistische massage. Ben je de laatste tijd erg gespannen en merk je dat aan je lichaam? Heb je soms het gevoel dat je niet thuis bent in je lichaam en vind je het moeilijk om te aarden? De eerste stap om weer thuis te komen is een goede holistische massage. Je zult het verschil direct ervaren. Veel mensen die kiezen voor een massage bij Massage Feeling Good geven te kennen dat ze ontzettend blij waren met deze massage en dat het direct een verschil maakte. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan even contact op en maak direct een afspraak. Je kunt altijd even mailen of bellen als je vragen hebt over de massages en de behandelingen.