Het is voor bijna niemand echt makkelijk om te bepalen welke loopbaan ze nu willen nemen. Als jij tot de groep behoort die hier echt over twijfelt, dan raden we je ten harte aan om gebruik te maken van de loopbaanbegeleiding bij https://www.differentcoaching.nl/. Dit bedrijf is hierin gespecialiseerd en door de brede ervaring op hoge functies kun je er ook echt op rekenen dat de coach van Different Coaching jou op de best mogelijke manier kan helpen.

  • Inspirerend
  • Resultaatgericht
  • Succesvol

Met de loopbaanbegeleiding kun je verschillende dingen aanpakken. Weet jij bijvoorbeeld niet precies wat je wil of kan? Dan kan je hier tijdens de loopbaanbegeleiding naar kijken. Veel mensen hebben met de vele opties waar je tegenwoordig voor kunt gaan behoorlijk moeite met het uitkiezen van de juiste loopbaan voor hen. Dit is helemaal niet gek en het kiezen voor loopbaanbegeleiding is dan ook steeds normaler aan het worden. Je gaat kijken naar de kwaliteiten die je hebt en wat je daarmee kunt. Maar daarnaast is het ook belangrijk om in de gaten te houden wat jij nu eigenlijk wilt. Misschien dat je hiervoor extra kwaliteiten moet ontwikkelen en daar kun je natuurlijk altijd aan werken. Tijdens de loopbaanbegeleiding wordt dit allemaal op de tafel gebracht.

Meer succes met loopbaanbegeleiding

Maar er zijn ook andere dingen die je tijdens de loopbaanbegeleiding kunt doen. Weet je bijvoorbeeld inmiddels wat je kwaliteiten en wensen zijn? Dan is het ook belangrijk om te weten hoe je dit kunt presenteren. Veel mensen die bijvoorbeeld heel erg vaak solliciteren, maar net zo vaak worden afgewezen kunnen hier heel erg veel van leren. Vaak ligt het niet aan jou, maar aan de manier waarop je jezelf presenteert. Dit is net zo belangrijk om uiteindelijk die baan en loopbaan te krijgen waar jij naar op zoek bent. Ben je misschien op zoek naar een nieuwe uitdaging en vraag je je af waar je die kunt vinden? Ook dan kan de loopbaanbegeleiding heel erg nuttig voor jou zijn. Door de ruime ervaring van de coach van Different Coaching kun je erop rekenen dat zij samen met jou zal ontdekken waar voor jou je nieuwe uitdagingen liggen. Soms is het lastig om hier in je eentje achter te komen, maar samen met de coach is dit ineens geen probleem meer. Het is daarom heel erg slim om eens samen met haar rond de tafel te gaan zitten. Het bedrijf Different Coaching is gevestigd in Eindhoven. Is dit wat ver weg voor jou? Dan kunnen de gesprekken ook online of over de telefoon plaats vinden. Op die manier kun je dus toch hetzelfde voor elkaar krijgen.

Breek door het glazen plafond

Zowel mannen als vrouwen kunnen er natuurlijk moeite mee hebben om er achter te komen wat ze nu precies willen en kunnen doen. Maar voor vrouwen komt daar ook nog eens het glazen plafond bij. Wil jij hier graag doorheen breken? Dan ben je aan het juiste adres daarvoor bij Different Coaching. Zij hebben namelijk speciaal voor vrouwelijke professionals de loopbaanbegeleiding die focust op het doorbreken van dit zogenaamde glazen plafond. En dit kan op allerlei gebieden zijn. Van het maken van een promotie naar een “mannelijke” functie tot het verhogen van je salaris en die gelijk te krijgen aan je mannelijke collega’s. Als vrouwen behoren wij natuurlijk niet om achter gesteld te worden ten opzichte van de mannen in het bedrijf. Kies er daarom voor om contact op te nemen met Judith Migchel. Zij zal dan samen met jou gaan kijken hoe je dit het beste aan kunt pakken.