Bent u op zoek naar een kokosmat op maat? Dan kunt u het beste kiezen voor de producten van het Voetvegertje. Zoals de naam al doet vermoeden, bieden wij allerhande deurmatten op maat en altijd van de beste kwaliteit. Een kokosmat op maat bestellen doet u online altijd tegen de beste prijs. Wij hebben het webwinkelkeurmerk gekregen omdat onze website overzichtelijk en klantvriendelijk is. U kunt afrekenen in een veilige betaalomgeving op het moment dat het u uitkomt. Onze website is 24 uur per dag en zeven dagen per week te bezoeken voor de beste kokosmat op maat. Bekijk ons gehele assortiment online en maak de beste keuze voor een kwalitatieve kokosmat op maat. Onze producten worden indien nodig altijd volledig op maat gemaakt en dat betekent voor u dat u kunt kiezen uit alle soorten matten die wij online hebben staan. Deurmatten komen in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk om in uw woning of pand deurmatten te plaatsen. Vocht en vuil dat van buiten naar binnen wordt gelopen kan uw vloer flink beschadigen en dat moet te alle tijden tegen worden gegaan. De bekendste van alle deurmatten is toch wel de kokosmat en deze leveren wij dan ook in verschillende kleuren. De kokosmat op maat bestellen doet u dus bij ons, want dan weet u zeker dat u de beste kwaliteit in huis haalt en dat is waar u naartoe moet. Onze kokosmat op maat heeft een robuuste uitstraling en is zeer populair bij onze klanten omdat hij deze uitstraling combineert met een grote functionaliteit en stevigheid. Deze mat gaat jarenlang mee. Een voordeel van de kokosmat op maat is dat u een natuurlijk product in huis haalt met natuurlijk eigenschappen. De mat is gesponnen met kokosgaren. Even op een rijtje:

  • de kokosmat wordt helemaal op maat voor u gemaakt
  • u haalt met deze mat een honderd procent natuurlijk product in huis
  • u geniet van een product met een zeer lange levensduur
  • de mat kan op ieder moment door uzelf worden bijgesneden
  • de mat heeft een groot natuurlijk absorberend vermogen

Kokosmat op maat; bekijk het assortiment

Het Voetvegertje wil uw bestelling graag geplaatst zien worden en daarom hebben wij kwalitatieve foto’s online geplaatst. Het is voor u namelijk belangrijk om te weten wat voor kleur de kokosmaat heeft, want u wilt wel kiezen uit een kleur die past bij de rest van uw woning. De reden dat veel mensen bij het Voetvegertje kiezen voor een kokosmat op maat is dat deze een zeer natuurlijk uitstraling heeft en zeker in combinatie met een houten vloer vinden veel mensen dit de beste keuze. De matten worden voor u altijd op maat gesneden maar voor de kokosmat geldt dat u hem op ieder moment zelf bij kunt snijden. Dat is een voordeel, want op het moment dat u gaat verhuizen, kunt u er voor kiezen om de mat mee te nemen en op de andere locatie op nieuw te plaatsen. Hoe u de mat het beste bij kunt snijden staat vermeld op onze website. Mocht u vragen hebben over het bijsnijden van de kokosmat of een kokosmat op maat willen laten maken bij de verhuizing omdat u het liever aan de expert overlaat; neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u altijd graag verder, want onze service staat zeer hoog in het vaandel. Op het moment dat u verhuist en u laat een mooie vloer in uw woning leggen, dan weet u al dat deze vloer aan slijtage onderhevig zal zijn. Dat is de normaalste zaak van de wereld en u zult er dan ook rekening mee moeten houden dat u hier niet aan ontkomt. Echter, u kunt wel zorgen dat deze slijtage tot het minimum beperkt wordt door de aanpassingen te doen die nodig zij om de slijtage tegen te gaan. De aanschaf van een kokosmat op maat die u plaatst op de juiste plek in uw woning of pand kan een zeer groot verschil maken.

Hoe werkt een kokosmat op maat?

Hoe werken de matten? De matten die wij verkopen bij het voetvegertje hebben een zeer sterke absorberende werking. Dat wil zeggen dat deze matten vocht en vuil in zich op kunnen nemen. De matten worden altijd geplaatst bij de ingang van een woning. De reden dat een mat daar wordt geplaatst, en niet ergens anders, is dat het vuil altijd via de ingang naar binnen wordt gelopen en het is dan ook precies op deze plaats dat het vuil moet worden tegen gehouden. De meeste matten die u bij ons kunt bestellen combineren een vochtabsorberende functie met een vuilopnemende functie. Als u online een bestelling wilt plaatsen dan raden wij altijd aan om bij u zelf na te gaan wat u precies verlangd van een deurmat of een kokosmat op maat. Bent u op zoek naar een mat die enkel en alleen het vuil of het stof buiten de deur houdt, dan heeft u weer de mogelijkheid uit andere opties te kiezen dan als u heel specifiek op zoek bent naar een mat die ook vocht in zicht op neemt. Sommige matten zijn geschikt om in de wasmachine te doen en andere niet. Dat staat altijd duidelijk aangegeven in de omschrijving als u de mat online koopt. ‘Hoe groter de mat, hoe beter de prijs’ is een regel die bij ons geldt. Vanaf een bedrag van tachtig euro betaalt u geen verzendkosten.