Ik was op zoek naar een laadkabel voor mijn auto, een Opel Ampera. Ik had mijn auto gekocht bij een dealer, maar hij had me één laadkabel verstrekt. Op zich snapte ik dat wel, maar het was voor mij toch een beetje onhandig. Mijn vrouw gebruikt de elektrische auto ook. Zij kan hem opladen op haar werk. We vonden het wel handig om dan een extra laadkabel te hebben. Een laadkabel Opel Ampera konden we bij onze dealer kopen waar we de auto vandaan hadden, maar omdat mijn vrouw altijd op de kleintjes let zijn we nog even wat verder gaan kijken. Het bleek dat je die laadkabels ook online kunt kopen. Dan ben je soms veel voordeliger uit. Dus we zijn in diverse webwinkels gaan kijken en we kwamen uit bij www.delaadkabelshop.nl. Een laadkabel Opel Ampera was hier al verkrijgbaar vanaf 212,50 euro. Dat stond ons wel aan. Het was bovendien mogelijk om de laadkabel op maat te laten maken. Dat hebben we uiteindelijk niet gedaan, maar we vonden dat wel een fijne service. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een laadkabel Opel Ampera met een vaste lengte van 4 meter, maar we konden ook kiezen voor een kabel met en afmeting van 2 of 6 meter. We hebben er meteen ook maar een tas bij gekocht voor onze laadkabel Opel Ampera. Dus nu zijn we in één keer voorzien van alles wat we nodig hebben voor onze elektrische auto.

De juiste laadkabel Opel Ampera

Het was nog wel even zoeken naar de juiste laadkabel Opel Ampera voor onze auto. Er blijken een heleboel varianten te zijn. De autoverkoper had daar wel iets over gezegd, maar we hadden dat niet zo heel goed onthouden. Deze elektrische auto is onze eerste, en we zijn nog niet zo goed op de hoogte van de werking van de auto en het opladen. Het enige wat we wisten was dat we de laadkabel op de juiste manier moesten gebruiken. We wisten niet dat er meerdere aansluitingen waren en dat je daar goed op moest letten. We hadden dus al een laadkabel Opel Ampera, maar de andere is ook geschikt voor het opladen op publieke oplaadpunten. Dat is natuurlijk wel zo handig als je op een onbekende plek een oplaadpunt wilt gebruiken. Er staan door heel Nederland tegenwoordig oplaadpunten. Als je de goede oplaadkabel Opel Ampera bij je hebt kun je dus overal je elektrische auto opladen. Dat wilden wij wel. Gelukkig hebben we een heel goed advies ontvangen van de medewerker van www.delaadkabelshop.nl. Toen we vertelden dat we een laadkabel Opel Ampera nodig hadden kon ze meteen vertellen welke opties we hadden en wat de verstandigste keuze zou zijn. Ze heeft uitgebreid met ons besproken wat voor auto we hebben, wat ons rijgedrag is en hoe vaak we onze auto moeten opladen. Op basis van dat gesprek raadde zij ons een aantal laadkabels aan, waaruit we onze nieuwe laadkabel Opel Ampera gekozen hebben. We waren na onze aankoop erg tevreden over het advies dat we hebben gekregen.

Laadkabel Opel Ampera bestellen

Toen we onze keus eenmaal hadden gemaakt moesten we nog beslissen of we de kabel lieten thuisbezorgen of op kwamen halen. We hebben er voor gekozen de laadkabel Opel Ampera te laten bezorgen omdat we allebei niet in de gelegenheid waren om hem op te komen halen. Het was heel gemakkelijk om de laadkabel via de webwinkel te bestellen en te laten bezorgen. De laadkabel was er al binnen één dag, dus we konden meteen gebruik maken van onze nieuwe aankoop. Tot nu toe zijn we er erg tevreden over. Bovendien kregen we maar liefst twee jaar garantie op de nieuwe kabel, wat ik wel erg prettig vond. Daarnaast konden we te allen tijde contact opnemen met de klantenservice bij vragen. De eerste keer dat we bij een publiek oplaadpunt onze elektrische auto wilden opladen wisten we niet precies hoe we de kabel moesten gebruiken. Toen was het erg fijn dat we opnieuw informatie konden opvragen bij de webwinkel. We hebben deze webshop ook aangeraden aan vrienden die ook in een Opel Ampera rijden. Zij hadden ook een laadkabel nodig, en zij bestelden hun laadkabel Opel Ampera dus ook bij www.delaadkabelshop.nl. Zij zijn inmiddels net zo tevreden als wij zijn. Ik ben erg blij dat we in een elektrische auto zijn gaan rijden, want het bespaart ontzettend veel op het milieu. Ik had vooraf verwacht dat het best wel een gedoe zou zijn om te wennen aan die laadkabels en het opladen van onze auto, maar nu ik zo makkelijk en snel een laadkabel Opel Ampera heb kunnen kopen valt het me heel erg mee. Ik kan echt iedereen aanraden over te stappen op een elektrische auto. Het is erg fijn rijden, veel stiller en zuiniger. Het voelt toch beter om in een elektrisch voertuig te rijden. Helemaal als je verre afstanden moet afleggen is het de moeite waard om over te stappen. Nu er overal laadpalen zijn en laadkabels zo makkelijk verkrijgbaar zijn is er geen enkele reden om te twijfelen over de overstap. Elektrisch rijden is absoluut de toekomst. Als u een laadkabel Opel Ampera nodig heeft weet u nu waar u die moet bestellen. En als u meer informatie wilt over de bestelling, levering of werking van zo’n laadkabel kunt u altijd meer informatie opvragen bij de webwinkel. Ze zijn telefonisch of per e-mail bereikbaar.