Geen enkel kantoor kan zonder goede ladeblokken! Er zijn natuurlijk heel veel zaken die je graag op een andere manier opbergt en waarvoor ook veel betere oplossingen te vinden zijn. Denk dan aan je archief, aan je mappen met documenten en aan je printer, deze zet je het liefst neer in een mooie open kast of in een goede archiefkast. Grotere objecten vragen dus om een andere opbergoplossing, dat zal voor zich spreken. Maar als het gaat om kleinere zaken, daarvoor zijn ladeblokken dan toch echt de ideale oplossingen. Wil je zaken als punaises, paperclips, pennen en doosjes met nietjes overzichtelijk opbergen, dan is het gewoon het handigst om dit in een la te doen. Dan kun je zaken goed sorteren, wat hoort bij wat, zodat je ze altijd eenvoudig weer terug kunt vinden. Ook kun je er wat notitieblokjes neerleggen of een boekje met aantekeningen in bewaren. Natuurlijk zijn er ook wel andere oplossingen voor het opbergen van dergelijke artikelen, je kunt bijvoorbeeld een pennenbakje op je bureau neerzetten, waarin ook plek is voor bijvoorbeeld potloden, gummen, correctievloeistof en al dat soort zaken. Maar dat lijkt altijd wat rommelig, het kan in de weg staan en het kan je afleiden. Als je dergelijke kleine dingen gewoon opbergt in ladeblokken, is het netjes weggewerkt en heb jij een rustige werkomgeving. Dat blijkt voor effectief werken gewoon erg belangrijk te zijn!

Verschillende soorten ladeblokken

Als je een of meerdere ladeblokken wilt gaan kopen, dan zul je ontdekken dat er heel veel verschillende varianten op dit gebied bestaan. Wat echter over het algemeen wel gesteld kan worden, is dat ze een hoogte hebben wat ze geschikt maakt om onder een bureau te plaatsen. Ze zullen dus niet zomaar boven tafels uitkomen. Heb jij iets nodig wat hoger en groter is? Dan kun je beter uit gaan kijken naar grotere ladekasten. Ladeblokken zijn toch echt bedoeld om te gebruiken in combinatie met een bureau. Soms beschikken bureaus zelf al over een kastje of over een gedeelte met lades, maar heel vaak is dit ook niet het geval. Vooral niet bij de moderne exemplaren, die je in hoogte kunt verstellen. Wil je dan toch wat opbergruimte hebben, dan is het handig om een dergelijk meubelstukje eronder te zetten. Verrijdbare ladeblokken zijn daarbij helemaal ideaal, dan kun je ze ook nog eens meenemen naar een andere plek. Erg handig als jullie bijvoorbeeld wisselende werkplekken hebben. Zo heb je toch altijd je eigen spulletjes bij de hand!

Voor ieder wat wils bij Albeka

Nu is het natuurlijk wel zo dat iedereen andere wensen heeft als het aankomt op ladeblokken. Sommige mensen willen eigenlijk alleen maar kleine lades, omdat zij er enkel kleine spulletjes in op willen bergen. Anderen geven er de voorkeur aan als er ook minstens één diepere la in zit, waar zij dan een aantal iets grotere zaken in op kunnen bergen. Zoveel mensen, zoveel wensen! Gelukkig kun je ook kiezen uit heel veel verschillende soorten ladeblokken bij een specialist op het gebied van kantoorinrichting, zoals Albeka. Je vindt bij hen dit product in verschillende:

  • kleuren
  • hoogtes, dieptes en breedtes
  • materialen
  • albeka.nl

Daarnaast bieden zij ook variatie in het soort en formaat lades dat er in zit. Zo kunnen dit allemaal ondiepe zijn, maar kunnen er ook twee ondiepe gecombineerd worden met een diepe. Bovendien kan er ook gekozen worden voor een exemplaar dat geschikt is voor hangmappen. Zo zijn er dus heel veel verschillende mogelijkheden bij hen. Je kunt bovendien niet alleen maar nieuwe ladeblokken bij hen kopen, maar ook gebruikte die nog in prima staat zijn. Wel zo duurzaam!