Als de postbode bij je aan de deur komt met een pakketje, dan is het vaak netjes verpakt in een doos of een andere verpakking. Je denkt er vast niet al te veel bij na. Sterker nog, je zult ongetwijfeld snel het pakketje kapot scheuren, zodat je kunt zien wat er in zit. Het karton komt vervolgens bij het oud papier terecht en dat was het. Toch is het helemaal niet verkeerd om eens na te gaan waar die verpakking vandaan komt. Soms is het gewoon een kartonnen doos van PostNL, maar het is ook vaak genoeg een andere verpakking. Er is natuurlijk een heel proces gaande voordat het pakketje bij jou op de deurmat valt. Als je bij een webwinkel een artikel bestelt, dan zullen zij jouw pakketje verpakken in een mooie verpakking. Dat betekent dat zij eerst verpakkingen moeten bestellen via een andere webwinkel. Het kan ook best zo zijn dat die webwinkel ook weer onderdelen bestelt bij een derde webwinkel. Dus het is mogelijk dat er een hele keten van winkels betrokken is bij jouw pakketje. Vaak denk je hier niet over na, maar zodra je zelf pakketjes moet verzenden, dan worden zulke zaken natuurlijk opeens wel relevant. Mocht je dus op zoek zijn naar goede verpakkingen, dan kun je terecht op pellikaan.nl. Via deze website kun je namelijk verschillende soorten verpakkingen bestellen. Natuurlijk heb je meer nodig dan alleen een doos. Je moet de doos ook afsluiten, je hebt eventueel een adressticker nodig en als je kwetsbare goederen wilt verzenden, dan heb je ook beschermingsmateriaal nodig. Al dit soort zaken kun je bestellen via pellikaan.nl. De dozen kun je op maat bestellen. In dat geval worden de verpakkingen precies op maat gemaakt. Dat kan een groot voordeel zijn. Het is echter niet altijd nodig. Dus als je vrede hebt met dozen van een standaard formaat, dan kun je die natuurlijk ook gewoon bestellen via de website. Het is in ieder geval goed om te weten dat je vrijwel alles wat te maken heeft met verpakkingen kunt bestellen via pellikaan.nl.

Verpakkingen bestellen via de website

Pellikaan.nl is een webwinkel, dus je kunt alles online bestellen. Mocht je verpakkingen nodig hebben, dan kun je via de site een selectie maken van alles wat je nodig hebt. Vervolgens kun je de artikelen toevoegen aan de winkelwagen. Of het nu gaat om dozen, beschermingsmateriaal, verzendstickers of tapes voor het sluiten van de verpakkingen, je kunt het allemaal bestellen via pellikaan.nl. Als je eenmaal een definitieve keuze hebt gemaakt, dan kun je de bestelling afronden door te betalen. Betalen kan op verschillende manieren. Je kunt in ieder geval online bestalen via de onderstaande betaalmethodes:

  • iDEAL
  • PayPal
  • Creditcard
  • Bancontact Mistercash

Zodra je de bestelling hebt afgerond, dan zullen de verpakkingen binnen 24 uur worden bezorgd. Je hoeft dus nooit lang te wachten op je bestelling als je bestelt via pellikaan.nl. Dat is één van de vele voordelen van deze webwinkel. Voor een compleet overzicht van alle voordelen kun je terecht op de website van pellikaan.nl.

Hulp nodig? Bel dan met de helpdesk

Mocht je een vraag hebben over verzendingen, verpakkingsmaterialen of iets anders, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de helpdesk van pellikaan. Voordat je echter contact opneemt met de helpdesk, kun je eerst ook altijd even kijken bij de meest gestelde vragen. Vaak lopen mensen tegen dezelfde dingen aan en dus is het heel goed mogelijk dat het antwoord op jouw vraag daar te vinden is. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je alsnog bellen met de helpdesk. lees ook Over Pellikaan – Pellikaan Verpakkingen – Pellikaan Verpakkingen