Als succesvol ondernemer en ontwikkelaar van verschillende mediaconcepten is Leo Houkamp actief in het overbrengen van kennis naar andere ondernemers. Leo Houkamp heeft als missie om iedereen succesvoller te laten zijn en draagt dit uit in zijn verschillende initiatieven. Succes is een keuze is het uitgangspunt bij het werk van Leo Houkamp en hij helpt met onder andere informatieve programma’s, boeken en lezingen andere ondernemers dit succes te realiseren. Met vallen en opstaan heeft Leo Houkamp zelf veel praktijk ervaring opgedaan in het ondernemerschap, wat terug te zien is in al zijn werk.

Biografie van Leo Houkamp

Leo Houkamp is niet, zoals vele ondernemers, opgegroeid in een ondernemersgezin, maar in een arbeidersfamilie. Door vallen en opstaan heeft hij zich na zijn universitaire studie Nederlands Recht gespecialiseerd in het ondernemerschap. Zelf runt Leo Houkamp momenteel vier hotels, in zowel het centrum van Rotterdam als in Azië, en heeft hij meerdere succesvolle mediaconcepten ontwikkeld, waaronder het programma Verbouwingstrends en het programma succesvol nederland. Ook organiseert Leo Houkamp vier keer per jaar Leo’s borrel, waar vooraanstaande gasten uit de media wereld te gast zijn en de beste, internationale DJ’s draaien. Op deze manier laat Leo Houkamp zien hoe succesvol ondernemen eruit kan zien. Kortom, Leo Houkamp is op verschillende manieren actief om bedrijven en individuele ondernemers succesvoller te laten zijn.

Leo Houkamp is daarnaast eigenaar van TV Mediapartners, een gespecialiseerd productiebedrijf die ervoor zorgt dat er effectieve en doelgerichte communicatie met de doelgroep plaatsvindt. Zo ontwikkelde Leo Houkamp verschillende tv programma’s, zoals de Succesfactor en 7 stappen naar succes. Dit laatste programma resulteerde vervolgens in een boek, met dezelfde naam, dat door Leo Houkamp werd geschreven. Opnieuw is in al deze programma’s het bereiken van succes als hoofdthema terug te vinden.

Ook Verbouwingstrends is een televisieprogramma dat is bedacht door Leo Houkamp. In dit programma worden trends en ontwikkelingen op het gebied van verbouwingen, vakmanschap, inrichting en het aanpassen van bestaande woon- en kantoorinrichtingen besproken met vakmensen en ondernemers. Hierin komen zowel particulieren als ondernemers aan het woord en wordt op een dynamische en interactieve manier informatie gedeeld met de kijker. Ook op deze manier stimuleert Leo Houkamp ondernemers en particulieren om zelf actief bezig te gaan om zo successen te vergroten. Meer over het programma Verbouwingstrends en het werk van Leo Houkamp vindt u op de website van het programma.