Storebror… U heeft er vast al eens van gehoord. Maar wat was het ook alweer precies? Die vraag is eigenlijk best eenvoudig te beantwoorden. Want Storebror is een merk dat een grote en diverse wooncollectie biedt. Als u een huis gaat inrichten, een kantoor of een andere ruimte… Dan is Storebror een geweldige hulp die een interieur naar een hoger niveau kan tillen. Want wat is het toch belangrijk om in een prettige omgeving te wonen of te werken. Als u zich niet fijn voelt in een ruimte, kan dat een zeer negatieve invloed hebben. Ten eerste met een huis als een thuis voelen, en Storebror kan daar een handje bij helpen. Er is een divers aanbod bij Storebror, en door de ruime keuze kunnen velen iets vinden wat helemaal bij hun smaak past. Als je thuis bent wil je je daar lekker voelen, anders kan dat een negatieve invloed hebben op je humeur. Als je thuis komt wil je tot rust komen, en de uitstraling van een interieur is hierbij van groot belang. Maar ook als je op een kantoor werkt moet de sfeer daar goed zijn. Want dat is van invloed op uw werk. Dus dan kan een interieur maar beter een goede en rustige uitstraling hebben. En tafels, lampen, kussens en vloerkleden zijn daar allemaal van invloed op. Storebror is een merk dat kwaliteit levert, zodat de spullen in huis ook nog even wat jaren mee kunnen. Dat is natuurlijk ook geen onbelangrijk detail. Een manier om in aanraking te komen met het merk Storebror is door naar de site van Living and Company te gaan. Op deze site zijn vele merken op een overzichtelijke manier te bekijken, en zo dus ook Storebror.

Storebror voor een sprankelend nieuw interieur

Storebror is een Nederlands merk dat een veelzijdige collectie heeft. Storebror heeft meubels, lampen en woonaccessoires in de aanbieding. Dus van alles en nog wat. Van krukken, tafels, kisten tot plaids. Dat is wel zo handig voor kanten, aangezien klanten vaak in een keer allerlei dingen voor in huis willen kopen. En dan is het niet prettig om zes verschillende winkels af te moeten, of steeds te bestellen bij verschillende webshops. Daar zit niemand op te wachten. Want ten eerste kost dat veel tijd en ook nog geld. Aangezien je bij Living and Company maar eenmalig verzendkosten hoeft te betalen, in plaats van meerdere keren bij verschillende webshops. Meerdere voordelen dus, en een van de grootste voordelen is natuurlijk dat je het exclusieve merk Storebror er kunt krijgen! Ondanks dat het een Nederlands merk is, zijn de Scandinavische invloeden te merken in de stijl van de producten. De collectie wordt door het merk zelf ‘stoer, rustiek en basic met een moderne twist’ genoemd. Er zijn veel basiskleuren in de artikelen verwerkt, denk hierbij aan zwart, wit en grijs. Maar daarnaast zijn er ook veel kleuren gebruikt voor de afwisseling en wat pit. Hierdoor kunnen de producten van Storebror op zichzelf goed worden gebruikt, maar zijn deze ook nog eens met andere stijlen en merken te combineren. Enorm veel voordelen dus. En voor velen waarschijnlijk al genoeg om nieuwsgierig te worden en de collectie te bekijken…

Wat te verwachten van Storebror?

Als u naar de website van Living and Company gaat, krijgt u een goed beeld van het merk Storebror. Natuurlijk zijn hier allerlei merken te vinden, op allerlei gebied. Voor in huis is er van alles te bestellen. Denk aan voedsel, keukengerei, beddengoed, fotolijstjes of spiegels. Maar ook voor buitenshuis kunt u stoelen, tafels of lampen kopen. Als u dus op zoek bent naar vernieuwing in of buiten uw huis, dan is deze site echt een aanrader. In een winkel shoppen maakt het winkelen in ieder geval een stuk makkelijker. Maar als u echt met uw interieur bezig bent is Storebror een prachtige optie. Ten eerste is het natuurlijk erg prettig dat het zoeken in de producten van Storebror erg gemakkelijk is. Zo kunt u de prijsklasse aangeven en bijvoorbeeld aankruisen welke kleur u wil hebben. Dat maakt de zoektocht naar het item van uw dromen in ieder geval een stuk makkelijker. Vervolgens komt er een antwoord uitrollen, of meerdere natuurlijk, dat aan uw wensen voldoet. Dan is vervolgens de keuze aan u om iets uit te kiezen. Er zijn diverse banken verkrijgbaar, een zeer belangrijk onderdeel van een huiskamer. Maar u kunt er ook terecht voor stoelen en tafels. Natuurlijk is het belangrijk om te kijken naar uw smaak, vindt u iets mooi of niet? Maar daarbij is het zeer aan te raden om van tevoren uw woonkamer op te meten. En kijk naar de afmetingen van het artikel dat u overweegt te kopen. En bedenk dan of de afmetingen goed zijn. Het zou pas echte vervelend zijn als u uw droombank bestelt, en als het wordt afgeleverd zou blijken dat het te groot is voor de hoek waar u deze wilde plaatsen? U kunt het beter in een keer goed doen, en daarom kan een plattegrond van uw kamer van grote waarde zijn. Accessoires zijn er ook volop, deze kunnen uw kamer helemaal ophalen. Denk aan een leuk krukje in de hoek. Mooie kussens op de banken. Een leuke opbergkist op wielen die niet alleen mooi maar ook functioneel is. Maar ook een mooie mok of schapenvacht kan een interieur ophalen. Het kan allemaal bij Storebror dus neem snel een kijkje!