Op het gebied van dekbedovertrekken is er weer een nieuw merk op de Nederlandse markt gekomen, Melli Mello. Wanneer je op hun website gaat kijken zie je allerlei kleurrijke prints en gekke designs en dat is precies waar het merk Melli Mello voor staat. Ze willen meer kleur in de Nederlandse slaapkamers brengen en dat doen ze door middel van zeer kleurrijke dekbedovertrekken. Die hebben ze in allerlei soorten en maten.

  • 1-persoons
  • 2-persoons
  • Lit jumeaux
  • kinderdekbedovertrekken

En ook daarbinnen vind je natuurlijk de nodige maten die je nodig kunt hebben. De laatste jaren is het steeds gewoner geworden om een heel groot bed te hebben en daar moet natuurlijk wel een goed dekbed bij. Maak van je bed nu helemaal het middelpunt van de slaapkamer, het punt waar iedereen direct naar moet kijken als ze je slaapkamer binnenkomen door er een Melli Mello dekbedovertrek overheen te leggen. De kleurrijke designs maken het echt een eye-catcher. En je kunt letterlijk je ogen er moeilijk vanaf houden. Het leuke van de designs van Melli Mello is dat je er altijd weer iets nieuws in ziet, zoveel details zitten er in verwerkt. Daarnaast vind je in het assortiment van Melli Mello genoeg afwisseling om er altijd wel een dekbed tussen te kunnen vinden die je mooi vindt. Als je een dierenprint niet zo mooi vind, kun je er bijvoorbeeld altijd voor kiezen om te gaan voor een prachtige bloemenprint. Ze hebben allerlei soorten dekbedovertrekken op de website staan. Als jouw slaapkamer wel wat kleur kan gebruiken dan is dit de manier om die er aan toe te voegen. Maar zelfs als je slaapkamer al de nodige kleur heeft past een Melli Mello dekbedovertrek er goed bij. Door de vele kleuren die in de designs verwerkt zijn passen ze eigenlijk overal wel bij. Heb jij een van de dekbedovertrekken op het oog? Dan bestel je deze natuurlijk makkelijk en snel via de website. Als je dit voor 12.00 uur ’s middags doet heb je hem vaak al de volgende dag in huis. Maar wat doe je als het dekbed toch niet bevalt? Dat is geen enkel probleem! Je kunt het artikel makkelijk ruilen of retourneren binnen 7 dagen. Hierdoor is een Melli Mello product ook zeer geschikt om cadeau te geven. Mocht de persoon waar je het aangeeft het toch niets vinden, dan kun je het makkelijk weer terug sturen of omruilen voor een product waar jij zelf weer heel erg blij van wordt.

Opvallen op het strand met Melli Mello

Het merk Melli Mello heeft meer dan alleen maar dekbedovertrekken. Zo verkopen ze ook hoeslakens bijvoorbeeld. Deze hebben niet de gekke prints erin verwerkt, maar wel vind je ze in hele leuke kleuren. Dat is weer eens wat anders dan het standaard witte hoeslaken dat de meeste mensen hebben liggen. Vind jij het iets te veel van het goede om naast een Melli Mello dekbedovertrek ook nog een gekleurd hoeslaken te hebben, maar ben je wel gediend van de luxe van het merk? Dan verkopen ze natuurlijk ook hoeslakens in wit en zwart en natuurlijk in de kwaliteit die je van ze gewend bent. Naast de hoeslakens verkopen ze ook hele leuke strandlakens. En die vind je dan natuurlijk weer wel met de kleurrijke prints. Er komen regelmatig nieuwe designs bij op de website, dus het is moeilijk om je nu een omschrijving te geven van een hoeslaken. We raden je dus zeker aan om gewoon zelf een kijkje te nemen in de webshop van Melli Mello. Of je nu houdt van kleurrijke prints, bloemen of dieren, je vindt het allemaal op de strandlakens van Melli Mello. Het is dus echt een manier om echt eens op te vallen op het strand. In je slaapkamer komen misschien dan niet zoveel mensen, maar op het strand ziet natuurlijk iedereen je liggen. Het zal dus echt een goede manier zijn om op te vallen. En je loopt op deze manier nooit meer het risico dat je je plek op het strand niet meer terug kunt vinden nadat je in het water bent geweest. Je handdoek valt dan zo op dat je het direct weer terug vindt.

Word vrolijk van Melli Mello

Melli Mello is echt een merk waar je vrolijk van wordt en dat voor een heel betaalbare prijs. Daarnaast zou je door de kleurrijke prints bijna vergeten dat de producten die ze verkopen ook van zeer goede kwaliteit zijn. Je haalt dus echt een luxe product in huis als je een Melli Mello dekbedovertrek, hoeslaken of strandlaken koopt. Je hebt niet alleen een product dat de aandacht trekt en waar je een stuk vrolijker van wordt, maar het gaat ook nog eens jaren mee. Melli Mello is een merk dat staat voor kwaliteit en voor eigenzinnigheid. De producten van Melli Mello zijn misschien niet voor iedereen. Er zullen mensen zijn die niet enthousiast worden van de drukke prints en de vrolijke designs. Als jij echter wel een van de mensen bent die daar erg enthousiast van worden dan is Melli Mello het merk waar je absoluut eens een kijkje moet gaan nemen. Je zult echt met veel meer plezier in je slaapkamer zijn en als je een strandlaken koopt van Melli Mello zul je zeker iedere mogelijkheid aangrijpen om ermee naar het strand te gaan. En dat is dan ook precies waar dit merk voor staat.