Bent u op zoek naar touringcar in de buurt van Den Haag en Schiphol? Maak dan gebruik van de diensten van Mani verhuur! U kunt hier terecht voor professionele touringcars met chauffeur, waardoor u altijd zonder problemen op uw bestemming aankomt. Manitours staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor  u klaar. U weet dus zeker dat u nooit in de kou blijft staan! Op manitours.nl leest u meer over het volledige aanbod en vindt u een tabel met daarin de prijzen van de meest voorkomende ritten. Welke diensten biedt Mani verhuur aan?

  • Beschikbaar voor dagtochten
  • Sportreizen en excursies
  • Vergaderingen en congressen
  • Vervoer van en naar bruiloften
  • Manitours voor vakantiereizen
  • Op tijd op het vliegveld

In de eerste plaats is Mani verhuur beschikbaar voor dagtochten. Daarbij kunt u denken aan een leuk bedrijfsuitje, of een schoolreisje. De touringcars zijn uitermate geschikt voor het vervoer van grote groepen. Dat gebeurt uiteraard op een nette, veilige manier. De touringcar is voorzien van de laatste veiligheidsvoorzieningen en de chauffeur is vakkundig en goed getraind. Verder kunt u Mani verhuur inschakelen wanneer u op wintersport gaat, of op excursie wilt. Het maakt niet uit of u in Nederland blijft, of naar het buitenland gaat. Alles is mogelijk, mits er duidelijke afspraken worden gemaakt. Heeft u een vergadering of een congres? Dan rijdt Mani verhuur u moeiteloos naar het evenement. U kunt onderweg gebruik maken van de faciliteiten aan boord, zodat u bijvoorbeeld nog een presentatie kunt voorbereiden. Met een touringcar van Mani verhuur komt u altijd zorgeloos op uw bestemming. Ga snel naar bovenstaande site en bekijk de prijslijst. Ook voor een taxi in Den Haag kunt u bij Manitours terecht. Neem snel contact op via het contactformulier!

Mani verhuur: bruiloft of vliegreis

Er zijn nog drie andere situaties waarin u gebruik kunt maken van de diensten van Mani Verhuur. Zo kunt u bijvoorbeeld een touringcar inhuren om richting een bruiloft af te reizen. Gasten kunnen bijvoorbeeld samen een bus huren, om zo snel en goedkoop richting de bestemming af te reizen. Andersom kunt u ook als bruidspaar ook een touringcar inschakelen, om de genodigden zonder zorgen naar de ceremonie te brengen. Dit kan erg prettig zijn, zeker als het gaat om wat oudere gasten. Ten tweede ziet u met een touringcar van Mani verhuur snel de toeristische attracties van ons land. Dit is ideaal voor internationale toeristen, die gezamenlijk het land willen verkennen. Reisorganisaties kunnen terecht bij Manitours voor het opstellen van een overeenkomst. Tot slot kunt u Manitours ook inzetten om snel van en naar het vliegveld te reizen. U kunt daarvoor gebruik maken van de handige taxi service. Mani verhuur zorgt dat de taxi op tijd bij uw huis staat en houdt altijd een bepaalde marge aan. Komt u in de file te staan? Dan hoeft u zich dus geen zorgen te maken. Zo weet u zeker dat u altijd op tijd op het vliegveld bent en nooit uw vlucht mist!

Contact voor een touringcar

Wilt u zelf een touringcar huren, of bent u op zoek naar een oplossing voor iemand anders? Kies voor Mani verhuur! U komt snel in contact met behulp van het handige contactformulier. Dit bedrijf levert een eerlijke dienst voor een vaste prijs: u hoeft zich dus geen zorgen te maken over bijkomende kosten. Wilt u weten wat dit bedrijf voor u kan betekenen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op met de klantenservice. De ervaren medewerkers staan u graag te woord. Manitours & Taxi: voor al uw vervoer in regio Den Haag!