logisticshop - KantelbakkenBent u op zoek naar kunststoffen bakken om uw gereedschap in te bewaren? En dan met name schroefjes, boutjes, moertjes, spijkers en divers constructiemateriaal? Dan bent u bij logisticshop.nl aan het juiste adres. U hebt onder andere de keuze uit:

  • Kantelbakken
  • Stellingbakken
  • Grijpbakken
  • Distributiebakken
  • En nog veel meer

Kantelbakken zijn bakjes van plastic die, zoals de naam al zegt, kantelen als u ze opentrekt. Het grote voordeel van kantelbakken is dat u het bakje nooit helemaal uit het houdertje trekt waardoor u niet per ongeluk de vloer bezaaid met hetgeen er in het bakje zit. Deze bakken worden daarom veel gebruikt om kleine artikelen in te bewaren. U wilt als aannemer op pad met uw gereedschap, bouwmateriaal en accessoires. Dan hebt u een goed bestelbusje nodig waarin u alle objecten veilig kunt opbergen. Om u daarom van dienst te zijn hebben we speciale bakken in de verkoop die u eenvoudig in het busje kunt bevestigen met C-profielen. Natuurlijk kunt u ook kantelbakken gebruiken als u in een magazijn, opslag of fabriek werkt. Als u bijvoorbeeld in een werkplaats auto’s of fietsen repareert dan hebt u voor elk onderdeel weer een ander moertje of boutje nodig. Om ze ten eerste apart te houden en ten tweede niet kwijt te raken zijn kantelbakken de ideale oplossing. Neemt u eens een kijkje op onze website als u op zoek bent naar dergelijk opslagmateriaal.

Nooit meer schroeven kwijtraken dankzij kantelbakken

U kunt de kantelbakken eenvoudig met een paar muisklikken bestellen via onze website. We leveren ze dan morgen al bij u af. Ten minste, mits u tijdens werkdagen en voor 17.00 uur hebt besteld. We hebben alle bakken steevast op voorraad. Mocht het zo zijn dat u per ongeluk de verkeerde maat hebt besteld of mochten ze kapot zijn gegaan tijdens de bezorging, dan hebt u 14 dagen retourrecht. Stuurt u de kantelbakken kosteloos terug en dan sturen we u een alternatief product op. Wilt u liever uw geld terug? Dan doen we daar beslist niet moeilijk over. Gelukkig komt het vrijwel nooit voor dat u een bestelling moet terugsturen want wij gaan zorgzaam te werk. De kans is groot dat u bijvoorbeeld vaker terugkomt want naast kantelbakken verkopen we een keur aan artikelen voor uw magazijn en werkplaats. Maak daarom een gratis profiel aan. Dan kunt u verlanglijstjes maken en sneller bestellen. U hoeft immers nooit meer al uw contact- en adresgegevens in te vullen. Hebt u een partij stellingen nodig en kan het geen dag langer wachten? Log dan in en bestel uw magazijnstellingen nu direct.

Vergeet u niet om even te kijken naar onze overige producten?

Naast kantelbakken en magazijnstellingen verkopen we ook producten ter beveiliging van uw werkplaats. Werkt u bijvoorbeeld met zware of elektronische apparaten? Dan zijn een helm, veiligheidsbril of oordoppen geen overbodige luxe. Natuurlijk moet u een EHBO-doos en brandblussers aanschaffen en op strategische plekken ophangen. Ook pallets kunt u hier bestellen. Moet u deze pallets binnen uw magazijn rondrijden? Bestel er dan ook een trolley of plateauwagen bij. U leest het, wij zijn van alle markten thuis. Hebt u toch nog vragen over onze werkwijze of over de kantelbakken? Dan kunt u een e-mail sturen naar onze klantenservice. Bellen of faxen kan natuurlijk ook. Ten slotte willen we u nog wijzen op onze nieuwsbrief. U kunt zich hier gratis op abonneren. In de toekomst ontvangt u zo nu en dan een e-mail met daarin nieuws over de laatste aanbiedingen en nieuwste producten. Dus vul uw e-mailadres in en profiteer van deze kortingen!