Als u eenmaal hebt besloten om pruiken aan te schaffen dan wilt u dit natuurlijk zo lang mogelijk in topconditie houden. Zeker de permanente pruiken verdienen wel de enige aandacht. We zullen hier stapsgewijs deze verzorging voor u uit de doeken doen zodat iedereen in no time weet wat de beste manier is om pruiken te onderhouden. Allereerst beginnen we met een uitleg over het wassen van de pruiken. Vul een kom met lauw warm water en meng daarin 2 lepels hydraterende shampoo. Leg uw pruiken erin en was het alsof u een wollen trui wast. Daarna goed uitspoelen en nog een keer dit proces herhalen. Daarna rolt u uw pruiken in een theedoek of handdoek om te drogen. Verdeel hierna de conditioner over de handdoek en laat dit inwerken totdat de conditioner door de pruiken is opgenomen. Deze speciale conditioner is zo ontworpen dat de haarschubben en de kleur in topconditie blijven zodat u er optimaal lang plezier aan kunt beleven. Daarna spoelt u de pruiken wederom goed uit en hangt u ze aan de bijgeleverde hanger om te drogen. Liggend op een handdoek is ook een manier om te drogen. Ten slotte is het van belang dat u het haarstuk weer in zijn oorspronkelijke model of model naar wens brengt. U kunt dit gemakkelijk doen door ze te föhnen en te stylen, alsof het uw echte haar is. Dit is allemaal mogelijk omdat onze pruiken vaak van echt haar zijn gemaakt. Een extra tip om de natuurlijke slag te behouden: leg het haarstukken met de natuurlijke slag op die manier te drogen op een handdoek. U leest het, een kind kan de was doen als het aangaat op het onderhoud van dit geweldige stijlmiddel. Op onze site vindt u trouwens nog veel meer tips over hoe u dit het beste kunt realiseren dus vereer ons eens met een bezoekje, dan is dit snel onder de knie.

Hier vindt u pruiken die u echt goed zullen staan

Er zijn vele verschillende soorten haar voor de pruiken die we op de site aanbieden en die hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet.

  • Europees echt haar, ook wel premium haar genoemd. Dit haar is echt de haute couture onder de stukken. Het gaat enorm lang mee en heeft een zeer fijne structuur. Dit past ook immers het beste bij ons Westerse uiterlijk, dus als u voor deze pruiken kiest, haalt u echt goud in huis. Het premium haar is iets dikker en heeft tegelijkertijd ook de langste levensduur.
  • Dan is er ook het Indian haar. De naam zegt het al, dit is afkomstig uit India en heeft een mindere kwaliteit dan de Europese variant. Als u hiervoor kiest, ga dan voor Remy pruiken want deze soort heeft nog wel haarschubben.
  • Het meeste haar komt uit Azië. Dit Chinese haar is de dikste variant en wordt veel gebruikt in pruiken en haarstukken. Het haar is meestal chemisch bewerkt, ontschubd en uit elkaar gehaald om het er op ons haar te doen lijken. U betaalt een minder voor deze haarstukken, mar u ziet dat wel af aan de kwaliteit.
  • Naast deze drie echte haartypes kunt u ook gaan voor synthetische pruiken. Dit is vooral geschikt voor kort haar omdat langer haar vaak gaat klitten en er ontstaat dan een woleffect. Deze hedendaagse stukken zijn prima te wassen en gemakkelijk in model te brengen.
  • Ten slotte is er nog cyber haar. Dit is gemaakt van synthetisch vezel en is de duurdere variant van het synthetische haar. Het kan goed tegen hitte, is erg licht en zal gemakkelijk vocht opnemen. Het is vooral geschikt voor mannen die het permanent bevestigd willen hebben, maar is wel een dure variant.

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan

U leest het, u kunt hier diverse pruiken aanvragen, bestellen en gaan dragen. Het enige dat u hoeft te doen is eventjes contact met de website opnemen. U vindt dan ook ogenblikkelijk een apart kopje met contactinformatie. Daar zult u het telefoonnummer en e-mailadres terugvinden. Stelt u voor die tijd al uw vragen omtrent de haarstuk en wellicht dat de website zelf u al kan voorzien van een grote bron aan informatie. Onder andere de verschillende soorten stukken, de fabricage, de montage op uw hoofd en uiteraard hoe u het stuk zo goed mogelijk schoon houdt. Er is namelijk wel het een en ander aan verzorging nodig. Sommige stukken kunt u kammen en er zijn zelfs pruiken waar u gel of mousse in kunt stoppen maar dat betekent nadien wel veel schoonmaken. De meeste stukken worden geleverd in een bepaald model. Wilt u meerdere modellen, dan is het verstandiger om verschillende pruiken aan te schaffen. Dat bespaart aanzienlijk aan gedoe met schoonmaken en stijlen. U zult in ieder geval niet met dit nieuwe haar kunnen slapen, dat is nooit goed voor het in model houden van het kapsel. Als u een beetje getraind bent, dan kost het u ongeveer een halfuurtje in de ochtend om de pruiken aan te brengen. Hoewel de simpelere en goedkopere varianten al met een simpel klemmetje zijn te bevestigen, wel met alle risico’s van dien. Die gevaren kunt u beter omzeilen en daarom raden wij aan om een stuk aan te schaffen dat u in kunt vlechten in uw eigen haar. Bekijk hiervoor eens onze filmpjes op Youtube en volg ons op Facebook voor de laatste hippe modellen.