Ik ben geboren en getogen in Nijmegen en zou nooit meer weg willen. Ik woon samen met mijn vrouw en kinderen in het centrum van Nijmegen en dat bevalt heel erg goed. Het huis waar wij in wonen is ruim twintig jaar oud, maar wij hebben het ongeveer zes jaar geleden gekocht. Toen wij het kochten hoefden wij er gelukkig niet veel aan te doen, want het zag er al erg goed uit. Door de jaren heen hebben we wel wat klein onderhoud gedaan, maar we hebben eigenlijk nooit problemen gehad. Echter vorige maand begon het een beetje te stinken in huis. Het komt wel een vaker voor dat je in een huis dat er luchtjes uit het riool komen, dus wij maakten ons nog niet meteen zorgen. Een paar dagen later begon ik mij al wat meer zorgen te maken, want de geur ging niet weg en leek sterker te worden. Mijn vrouw wilde al meteen een ontstoppingsbedrijf in Nijmegen bellen, want ze kon slecht tegen de geur. Ik ben iemand die altijd eerst zelf wil kijken of ik het kan oplossen en stelde dat aan mijn vrouw voor. Dat vond ze goed, maar ging wel alvast opzoek naar een ontstoppingsbedrijf uit Nijmegen, voor het geval mij niet lukte om het probleem op te lossen. De geur leek uit alle putjes en wasbakken te komen en het leek mij logisch dat er iets verstopt zat. Ik ging naar de winkel om daar een paar flessen met ontstopper te kopen. Volgens mij hadden we nog nooit ontstopper gebruikt, ik kan het mij niet herinneren en we hadden het ook niet in huis. De ontstopper gebruikte in volgens de aanwijzingen in alle putjes en afvoeren in huis, daarna liet ik alles goed doorspoelen met veel water. Mijn aanpak leek in eerste instantie te helpen, maar de volgende dag was de geur al weer terug. Mijn vrouw had het nummer al klaar voor een ontstoppingsbedrijf uit Nijmegen al klaar en belde rioolprobleemkwijt.nl

Als u een ontstoppingsbedrijf in Nijmegen zoekt, dan is rioolprobleemkwijt.nl een goede keuze

Mijn vrouw belde dit ontstoppingsbedrijf in Nijmegen en gelukkig konden ze de volgende dag al bij ons langskomen. Voor de medewerkers van dit bedrijf was er duidelijk wat het probleem was en ze gingen meteen aan de slag. Het bleek dat ons riool verstopt zat en dat we dit zonder een ontstoppingsbedrijf in Nijmegen waarschijnlijk niet hadden kunnen oplossen. De medewerkers gingen direct aan de slag en hadden al snel het probleem gevonden. De afvoer in het toilet beneden was zo verstopt, dat het bijna niets meer doorliet. Toen de heren dit schoonmaakten haalde ze erg veel vuil en resten uit de afvoer. Het waren grote proppen van haren en allemaal vuil en vet. Wij spoelen wel eens resten van het eten door het toilet. Bijvoorbeeld wanneer mijn vrouw gehaktballen heeft gemaakt, dan spoelen wij de laatste resten soms door. Dat vet kan aankoeken en vast blijven zitten in het riool. Daarna controleerden de medewerkers van dit ontstoppingsbedrijf uit Nijmegen nog onze andere afvoeren, maar die leken weinig problemen te hebben. Na een paar uur hadden ze het probleem opgelost en gingen de medewerkers van dit ontstoppingsbedrijf in Nijmegen weer naar huis. Ons probleem was opgelost en iedereen in huis was hier erg blij mee.

Wij raden Rioolrobleemkwijt.nl aan, omdat:

  • Ze konden de volgende dag al langskomen om ons te helpen
  • Ze hebben echt vaklui in dienst
  • Losten ons probleem in een paar uur op
  • Ze een goede prijs hadden voor het ontstoppen
  • Rioolprobleemkwijt.nl