Enkele maanden geleden waren mijn man en ik bezig met het doornemen van onze financiële administratie. Een van de posten waar wij toch wel het meeste geld aan uitgeven is het afbetalen van onze hypotheek. Ik merkte op dat dit toch wel goedkoper moest kunnen. Ik zei het eigenlijk half als grapje, ik dacht namelijk niet dat dat tot de mogelijkheden zou behoren. Maar mijn man nam het eigenlijk heel erg serieus en is toen eens op het internet gaan speuren wat de mogelijkheden op dit gebied op dit moment nu eigenlijk zijn. Zo ontdekte hij inderdaad dat we veel goedkoper uit zouden kunnen zijn. Maar het oversluiten van een hypotheek kun je niet zomaar doen en dus wilden we ons hierover wel goed laten informeren. Zo kwamen we terecht op de website van het hypotheekkantoor Wassink Advies en Consulting.

  • Hypotheken
  • Verzekering
  • Financieringen

Voor het krijgen van financieel advies dat volledig onafhankelijk is, ben je hier echt aan het juiste adres. Dat hebben we inmiddels zelf mogen ontdekken! Het maken van een afspraak met de hypotheekadviseur roden was verrassend makkelijk en we konden ook nog eens heel erg snel terecht voor het krijgen van een uitstekend hypotheekadvies roden.

Ons hypotheekadvies roden

In eerste instantie zei mijn man dat we misschien zelf wel konden uitvogelen wat de hypotheekadviseur roden ons te vertellen had. Maar ik wilde toch echt een expert hierover horen. Het krijgen van een goed hypotheekadvies roden kan echt heel erg veel geld waard zijn (letterlijk in dit geval) en dat wilde ik toch wel op de juiste manier aanpakken. Toen we onze vorige hypotheek afsloten was het toentertijd inderdaad een hele goede keuze, maar inmiddels was het door de jaren heen wel veranderd. Omdat wij hier helemaal geen verstand van hebben en er dus ook al in geen jaren naar omgekeken hadden, leek het me verstandiger om gewoon eens met de hypotheekadviseur roden rond de tafel te gaan zitten voor het beste en onafhankelijke hypotheekadvies roden. En dat kregen we inderdaad! Het viel me meteen op dat de hypotheekadviseur roden ons een heleboel vragen stelden. In eerste instantie waren we hier een beetje van ondersteboven, maar voor een goed hypotheekadvies roden moet de hypotheekadviseur roden natuurlijk wel de juiste informatie hebben en die krijg hij op deze manier zeker. Zo hadden wij er ook veel meer vertrouwen in dat het hypotheekadvies roden echt goed bij onze situatie zou passen en dat was uiteindelijk natuurlijk waar we naar op zoek waren.

Het oversluiten van onze hypotheek

We hadden eigenlijk verwacht dat het ons een heleboel geld zou kosten om onze hypotheek over te sluiten, maar dit viel uiteindelijk allerzins mee. En als je dan ook nog eens bekijkt hoeveel geld we gaan besparen met de nieuwe hypotheek die we hebben afgesloten is het helemaal een koopje. Ik ben dus maar wat blij dat we de keuze hebben gemaakt om even met de hypotheekadviseur roden rond de tafel te gaan zitten. Het was echt vanaf het eerste moment duidelijk dat hij precies wist waar hij het over had en hoe hij ons het beste kon helpen. Het hypotheekadvies roden dat hij ons gaf, was dan ook echt uitstekend. Als jij in dezelfde situatie zit, of je wilt juist een nieuwe hypotheek gaan afsluiten, dan kunnen we je deze hypotheekadviseur roden absoluut aanraden. Op de website van het kantoor Wassink Advies en Consulting kun je al een hele hoop informatie vinden en via die manier is het ook heel erg makkelijk om een afspraak te maken. Doe het vandaag nog. Kijkt u ook eens op wassinkadviesenconsulting.nl.