Het hebben van een eigen winkel is iedere dag weer fantastisch. Toch zijn er ook een hoop dingen veranderd in de afgelopen jaren. Dingen waar we niet altijd bij stil hebben gestaan toen we in het verleden bepaalde beslissingen namen voor onze onderneming. Gelukkig is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om dingen om te draaien. Zo gebeurde het bijvoorbeeld dat we met enige regelmaat klachten kregen van klanten dat we nog steeds plastic tassen gebruikten. Veel van onze klanten gaven aan dat ze het geen enkel probleem vonden om wat meer geld uit te geven om dan voor een meer milieuvriendelijkere optie te kunnen kiezen. We zijn dan ook op zoek gegaan naar een goede mogelijkheid hiervoor. En die vonden we op de website ecorelatiegeschenken.be. Hier hebben ze een zeer ruim assortiment van papieren draagtassen die ze ook nog eens in verschillende formaten verkopen.

  • Groot
  • Middel
  • Klein

Toen wij nog alleen met plastic tassen werkten, hadden we altijd hetzelfde formaat tas. Dit resulteerde soms wel eens in de gebeurtenis dat iemand een product van een klein formaat kocht, maar toch wel graag een tas(je) wilde hebben. Het zag er toch altijd gek uit dat iemand dan met een enorme tas (in vergelijking met het product) naar buiten ging. Hier hebben we met de papieren draagtassen verandering in gebracht. Als we deze stap dan toch gingen nemen, dan wilden we het ook wel in een keer goed doen!

De kwaliteit van de papieren draagtassen

Een van de dingen waar we in eerste instantie toch wel een beetje bang voor waren, was dat de kwaliteit van de papieren draagtassen niet goed genoeg zou zijn. Je kunt veel zeggen over plastic tassen, maar over het algemeen zijn het zeer sterke tassen waar je een hoop spullen in kwijt kunt en dat raakten we dus kwijt met de papieren draagtassen. Althans dat is wat wij in eerste instantie dachten. Papier is tenslotte niet echt goed in de regen en als er iets is wat wij veel zien dan is het wel regen. Het was dan ook een zeer aangename verrassing om te ontdekken dat dit met de papieren draagtassen helemaal niet het geval was. Op de website ecorelatiegeschenken.be zullen ze er altijd weer voor zorgen dat de kwaliteit van de papieren draagtassen meer dan in orde is en dat is dan ook precies de reden dat we ervoor gekozen hebben om hier een bestelling te plaatsen. Wie wil er tenslotte niet gaan voor een product dat er fantastisch uitziet, wat beter is voor het milieu en dat ook nog eens sterk genoeg is om voldoende producten in mee te geven? De keuze hierin was dan ook makkelijk gemaakt!

Vraag om meer informatie

Een van de dingen die we jou zeker kunnen aanraden, is om je goed te laten informeren over de verschillende mogelijkheden op dit gebied. Zo kwamen wij er tijdens onze zoektocht naar papieren draagtassen al snel achter dat de kwaliteit van deze producten lang niet overal hetzelfde is. Dat is toch wel iets waar je goed over na wilt denken dus. Op de website ecorelatiegeschenken.be bieden ze je daarnaast de mogelijkheid om de papieren draagtassen te laten bedrukken met uiteenlopende soorten opties. Denk bijvoorbeeld aan het logo van je bedrijf of misschien ga jij liever voor een bepaald soort tekst of juist een foto? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij dit bedrijf. En natuurlijk zorgen ze er hier voor dat de kwaliteit van de bedrukking ook geheel in orde is. Je hoeft je hier dus allemaal geen zorgen over te maken.