Is jouw kind ook fan van de televisieserie van Paw Patrol? Dat is niet zo vreemd, heel veel kinderen vinden het echt een geweldige serie en het is dan ook uitermate populair. Waar gaat dit programma voor kids nu eigenlijk over? Het gaat over Ryder, die tien jaar oud is, die met zijn puppy’s het dorp moet gaan redden. Ondertussen beleven ze natuurlijk van alles. De combinatie van schattige hondjes samen met de vele belevenissen zorgt ervoor dat Paw Patrol zowel jongens als meisjes heel erg aanspreekt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zij na het zien van een aflevering geneigd zijn om deze na te spelen of om zelf situaties te bedenken waarbij ze met de pups een reddingsactie op moeten zetten! En dat is natuurlijk niet verkeerd, op die manier wordt hun fantasie gestimuleerd en hun creativiteit en dat heeft enkel positieve effecten op de ontwikkeling van kids. Zo kan televisie dus niet alleen dienen om de tijd te doden en de kinderen even rustig te laten zitten, maar ook om hun fantasie te stimuleren. Een programma als Paw Patrol is daar heel geschikt voor.

Paw Patrol speelgoed

Natuurlijk hebben kinderen een zeer levendige fantasie en kunnen zij met de meest eenvoudige dingen aan het spelen gaan en situatie na gaan botsen. Maar soms kunnen ze wel wat extra stimulatie gebruiken, bijvoorbeeld in de vorm van Paw Patrol speelgoed. Je kunt alle figuren die in de televisieserie voorkomen als actiefiguren kopen, zodat je zoon of dochter hiermee zelf scènes na kan gaan spelen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de aanschaf van een jungle auto met Tracker, voor het creëren van een eigen reddingsoperatie! Tracker kan uit de jugle auto gehaald worden en zo kan er dus volop mee gespeeld worden! Niet alleen dit figuur uit de Paw Patrol serie is in speelgoed nagemaakt, maar nog veel meer andere figuren. Je kunt dan denken aan:

  • Marshall
  • Rescue Racer
  • Sea Patrol Zuma

En natuurlijk zijn ook alle pups, Zuma, Skye, Marschall, Chase, Tracker, Rubble en Rocky, te koop. Altijd in combinatie met een voertuig, zodat ze alles bij de hand hebben om op missie te gaan en deze succesvol uit te voeren! Met deze sets kun jij je kind dus zeker een groot plezier doen en het Paw Patrol speelgoed is dan ook echt een aanrader voor een leuk cadeau!

Toys & More biedt veel keus

Waar kun je nu terecht voor de aanschaf van speelgoedfiguren van Paw Patrol? Natuurlijk kun je dan denken aan speelgoedwinkels, maar vaak is het aanbod daar enigszins beperkt. Dat is ook begrijpelijk, ze kunnen immers onmogelijk al het speelgoed dat er bestaat op voorraad hebben. Voor een gespecialiseerde webshop is dat een stuk eenvoudiger en daarom is het ook aan te raden om naar https://www.toysenmore.nl/ te gaan als je iets van Paw Patrol wilt kopen. Zij bieden een ruime keus op dit gebied, waardoor je zeker een set kunt vinden die jouw kind nog niet heeft en waar je hem of haar zeker een plezier mee zult doen. Is jouw dochter of zoon nog te klein hiervoor of gaat zijn of haar voorkeur naar iets anders uit? Ook dan ben je bij deze webshop aan het juiste adres, ze bieden namelijk ook een grote collectie andere soorten kinderspeelgoed. Voor alle leeftijdscategorieën kun je wel wat bij hen vinden, waardoor je bij hen altijd zult kunnen slagen voor een leuk presentje voor jouw kindje. Of je nu dus iets zoekt van Paw Patrol of een ander soort speelgoed, Toys & More biedt het allemaal!