Is uw woning al voorzien van centrale verwarming? Of maakt u gebruik van een of meerdere gaskachels. Dan is het misschien interessant om eens te kijken naar de mogelijkheden van centrale verwarming en radiatoren op maat. Bij de radiator voordeelschop bent u op het juiste adres voor de radiatoren en cv toebehoren die passen bij uw situatie. Wij zullen onze systemen altijd aanleggen op basis van de indeling en oppervlakte van uw woning of pand. Wij leggen onze systemen aan in bedrijfspanden maar ook bij particulieren. Dat doen wij sinds jaar en dag. Het verwarmen van uw woning is een van de primaire zaken die goed geregeld moeten zijn, daar weten wij alles van, want in de kou zitten; daar wordt niemand blij van. Natuurlijk zijn de mogelijkheden voor het verwarmen van ruimte eindeloos en wij werken dan ook met verschillende duurzame systemen, maar het centraal verwarmen van panden staat bij ons centraal. In Nederland en Vlaanderen zijn wij voorloper op het gebied van opwarming middels een centraal systeem. Wij hebben ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de grootste spelers in het veld en vele klanten kwamen dan ook bij ons voor de aanleg van een systeem dat toegespitst werd op de indeling van het pand. Cv ketels werken met verwarmd water. De ketel zorgt aanvankelijk voor de opwarming. Middels verschillende buizen wordt het water vervolgens naar de radiatoren gepompt. Deze warmen op door de warmte van het water. Als het water is afgekoeld, stroomt het terug naar de ketel waar het opnieuw wordt verwarmd. Op die manier zorgen wij voor een duurzame opwarming zonder verspilling. Een van onze diensten is de controle van uw ketel. Dat doen wij ieder jaar als u uw radiatoren en cv toebehoren bij ons aanschaft. Wij vinden het belangrijk dat dit op een goede manier gebeurt. Deze controle zorgt er voor dat u altijd op tijd weet of er een onderdeel vervangen moet worden. Over het algemeen gaan onze ketels jaren mee zonder problemen, maar toch willen wij altijd het zekere voor het onzekere nemen en u van dienst zijn op een manier die duurzaamheid nastreeft. U kunt bij ons terecht voor:

  • radiatoren
  • cv ketels
  • buizen
  • nieuwe aanleg
  • enkele elementen

Radiatoren regelen

De meeste systemen zijn voorzien van een parallel systeem. Dat wil zeggen dat de radiatoren apart bediend kunnen worden. Dat geldt ook voor de radiatoren systemen van onze voordeelshop. Oudere systemen werkten met systemen waar de elementen maar vanaf een plek bediend konden worden. Dat zorgde ervoor dat er minder controle was uit te oefenen op de warmte. Bij deze systemen was er sprake van een enkele leiding. In dit systeem was het wel zo dat de ketel en het water altijd bleef werken. De afvoer kon echter maar op een plek worden afgesloten. Tegenwoordig hebben ontwikkelingen op het gebied van cv systemen ervoor gezorgd dat er veel meer mogelijk is en dat maakt dat de u temperatuur in uw woning tamelijk nauwkeurig kunt regelen. Het is mogelijk om rondom een radiator een ombouw te plaatsen. Hier blijft dan warme lucht circuleren. Een aantal van onze systemen zijn tevens voorzien van een convector die onder de vloer wordt aangelegd. Deze systemen zij dus onzichtbaar en doen zeer goed hun werk. Er zijn mensen die het prettig vinden om zo min mogelijk zichtbaarheid van buizen en elementen te hebben en deze mensen introduceren wij dan ook altijd met het convector systeem. Natuurlijk hebben wij radiatoren in verschillende prijsklassen waar u zelf uit kunt kiezen. Hoe meer buizen en radiatoren er moeten worden aangelegd, hoe meer u zult moeten betalen, maar u kunt bij ons altijd van te voren een offerte aanvragen om te kijken welke situatie op u van toepassing is. Deze offerte is geheel vrijblijvend en verplicht u dus tot niets. Neem eens een kijkje op onze website naar de mogelijkheden en kijk welke situatie op uw woning van toepassing is.

Radiatoren kopen

Als u graag de beste radiatoren wilt kopen voor uw woning dan bent u bij de radiator voordeelshop helemaal op het juiste adres. Wij vinden het belangrijk om goede systemen te leveren die zorgen voor een full body circulatie van warmte en iedere plek in de ruimte een aangename temperatuur geeft. Vaak is het verstandig om als u gaat verhuizen, goed te kijken naar de mogelijkheden voor de aanleg van een ketel en buizen. Wij leveren namelijk ook deze aanleg systemen waardoor u meteen klaar bent en u dit kunt integreren in de bouw. Het aanleggen van enkele elementen is minder ingrijpend. Als u een enkele radiator wilt bestellen dan is dat mogelijk. Wij leveren de radiator aan het adres dat u opgeeft. Ons streven is om de levering zo snel mogelijk te doen. Wij vinden dat service hoog in het vaandel moet staan en hoewel we natuurlijk ook afhankelijk zijn van voorraad en het verkeer, zal ons track en trace systeem uw bestelling altijd kunnen plaatsen. Als u graag meer wilt weten over de mogelijkheden dan mag u op ieder moment contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag verder. Ook voor een offerte kunt u ons benaderen en een medewerker zal u graag te woord staan om een aantal vragen te stellen die uw situatie voor inzichtelijk maken. Kwaliteit en duurzaamheid staan voor ons voorop en dat zorgt dat wij een goede en betrouwbare dienst leveren op ieder moment.